Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O Arnold Schwarzenegger τα διέλυσε όλα

Newsbomb

Ο 74χρονος σούπερ σταρ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια είχε εμπλοκή σε ένα τροχαίο που ευτυχώς δεν είχε θύματα.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο Schwarzenegger είναι πασίγνωστος για τον χαμό που δημιουργεί όταν τον προκαλούν και εμπλέκεται σε περιπέτειες. Φυσικά αυτό ίσχυε όταν πρωταγωνιστούσε ως ηθοποιός σε διάφορες κορυφαίες ταινίες που έσπαγαν ταμεία την εποχή της προβολής τους.

Πρόσφατα, ο Arnold δημιούργησε ένα μικρό χαμό λιγότερο από δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, στο Χόλυγουντ. Ο Αυστριακός ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα που προκλήθηκε, καθώς σε μία διασταύρωση παραβίασε το κόκκινο και προκάλεσε ένα τροχαίο με τέσσερα αυτοκίνητα.

Όπως ίσως να μαντέψατε ο Arnold οδηγούσε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στα μέτρα του. Ένα τεράστιο μαύρο GMC Yukon το οποίο συγκρούστηκε με ένα κόκκινο Toyota Prius. Μετά τη σύγκρουση όμως χτυπήθηκαν και άλλα δύο αυτοκίνητα, το ένα από τα οποία ήταν μια Porsche Taycan.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ μόνο η οδηγός του Prius μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Από την αστυνομία, πάντως, αποκλείστηκε κάθε πιθανότητα ο Schwarzenegger να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Έτσι, το μόνο που πληγώθηκε από την εικόνα του… Εξολοθρευτή είναι προφανώς η απροσεξία ενός 74χρονου οδηγού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «Ελπίδα»... κατεβαίνει προς τα κάτω: Χιονίζει τώρα στην Κηφισιά

Αρνιακός στο Newsbomb.gr για κακοκαιρία «Ελπίς»: Σε εξέλιξη ο χιονιάς-Θα το στρώσει και στο Σύνταγμα

Κακοκαιρία «Ελπίς»: «Παγωμένη» Κυριακή με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες

Βιασμός ανήλικης: Αναφορές και για τρίτα πρόσωπα που καλούσε ο ιερέας - Έρχεται κι άλλη καταγγελία