Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ρώσος vlogger έβαλε φωτιά σε μία καινούργια BMW M5 (video)

Newsbomb

Το να πάρει φωτιά ένα αυτοκίνητο δεν είναι κάποια τρομερή είδηση. Το να ανατινάξει όμως κανείς μια M5 ακούγεται κάπως.

Του Γιάννη Σκουφή

Τι μπορεί να φέρει πολλά views σε έναν youtuber; Πολλά είναι αυτά και σίγουρα το να καταστρέφει κανείς πανάκριβα αντικείμενα είναι ένας καλός τρόπος. Αυτό προφανώς διαπίστωσε και ο Mihail Litvin, ο οποίος πριν από κάτι μήνες είχε ανατινάξει μια Mercedes G-Class, μια τετράθυρη AMG GT και ένα Tesla Model S.

Στη συνέχεια τα νούμερα στο YouTube προφανώς υποχώρησαν, ακόμα χειρότερα μπορεί να αποχώρησαν και αρκετοί ακόλουθοι από το κανάλι του Ρώσου. Έτσι, αποφάσισε να ανατινάξει ένα ακόμη πανάκριβο σπορ μοντέλο. Αυτή τη φορά έβαλε στο μάτι μια BMW M5 τοποθετώντας όσα κιλά εκρηκτικών χρειάστηκε για να την τινάξει στον αέρα.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο διάρκειας περίπου επτά λεπτών ο Litvin, αφού έχει τοποθετήσει τα εκρηκτικά, προχωρά στο λούσιμο της άμοιρης M5 με βενζίνη. Στη συνέχεια από απόσταση χρησιμοποιεί ένα τόξο με φλεγόμενο βέλος ώστε να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια αυτό να εκραγεί.

Προφανώς ο Litvin να μην έχει κανένα πρόβλημα με την BMW M5 και ενδεχομένως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να είχε για κάποιο λόγο ζημιά που να το απαξίωνε εμπορικά. Αλλά τι σημασία μπορεί να έχει κάτι τέτοιο;

Ο Ρώσος πέτυχε απόλυτα το στόχο του. Που το ξέρουμε; Από τις 6 του μήνα που έχει αναρτήσει το βίντεο τα views έχουν ξεπεράσει τα 4,6 εκατομμύρια. Και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.