Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πήγε να κάνει drift στην άμμο και την πάτησε

Newsbomb

Δείτε τι δεν πρέπει να κάνετε στην παραλία με ένα αυτοκίνητο. Ειδικά όταν είναι ένα μεγάλο SUV.

Του Γιάννη Σκουφή

Μία από τις καλύτερες αγορές για τα μεγάλα 4x4 και για μοντέλα όπως το Toyota Land Cruiser είναι η Μέση Ανατολή. Και λίγο πιο δεξιά στο χάρτη σε χώρες όπως το Πακιστάν, όπου τα μεγάλα SUV είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αφού μεταξύ άλλων προσφέρονται και για εκτός δρόμου περιπέτειες.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να θαυμάσετε τον οδηγό ενός Land Cruiser που θέλησε να προσφέρει θέαμα στην παραλία του Gadani που βρέχεται από την Αραβική Θάλασσα. Αυτό όμως που δεν υπολόγισε είναι πως η οδήγηση στο χώμα και στην άμμο δεν είναι τόσο εύκολη.

Όπως θα δείτε το λευκό SUV έρχεται με ταχύτητα πάνω στην αμμουδιά και ξαφνικά ο οδηγός του αποφασίζει να κόψει το τιμόνι δεξιά για να κάνει μια θεαματική πλαγιολίσθηση. Ωστόσο, το μόνο που καταφέρνει είναι μέσα από την ασχετοσύνη του να τουμπάρει το Toyota των 2,5 τόνων.

Πως έγινε αυτό; Με το που έκανε την τιμονιά οι εξωτερικοί τροχοί χώθηκαν στην άμμο και λόγω του φαινόμενου του «μοχλού» το αυτοκίνητο ντεραπάρισε. Δεν γνωρίζουμε αν τον πρόλαβε το κύμα, αλλά το σίγουρο είναι πως ο οδηγός κατάφερε να τα κάνει μούσκεμα.