Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Είναι αυτό το Ford Bronco πραγματικό;

Newsbomb

Αν σας αρέσουν τα τηλεκατευθυνόμενα και έχετε εντρυφήσει έστω και λίγο το χόμπι του μοντελισμού τότε θα ξετρελαθείτε με αυτό το απίστευτο Bronco!

Του Γιάννη Σκουφή

Ο μοντελισμός είναι ένα χόμπι που έχει φανατικούς οπαδούς και μετά τα πρώτα συναρμολογούμενα κιτ το επόμενο λογικό στάδιο είναι η ενασχόληση με τα τηλεκατευθυνόμενα RC. Αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως παιδικό, αλλά για όσους γνωρίζουν κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και το πιο μεγάλα και φυσικά και πιο ακριβά RC απαιτούν υψηλά στάνταρ σχεδιασμού και τεχνολογίας σε κάθε επίπεδο.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το Ford Bronco που βλέπετε στην οθόνη σας. Μπορεί να είναι 10 φορές μικρότερο από το πραγματικό αλλά όπως θα δείτε είναι το ίδιο ικανό για τα εμπόδια που θα συναντήσει στο… φυσικό του περιβάλλον.

Η εταιρεία που το κατασκευάζει είναι η Traxxas και μέσα από τη τεράστια γκάμα που διαθέτει χρησιμοποιεί την εκτός δρόμου πλατφόρμα TRX4. Η οποία έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ για ανεξάρτητη κίνηση στους δύο άξονες, ειδική ανάρτηση, ειδική κρεμαγιέρα για άμεσο έλεγχο και τηλεχειρισμό μακρινής απόστασης.

Μάλιστα, υπάρχουν και πολλά εξτρά όπως το πακέτο H-Tech Conversion Kit για όσους θέλουν να δώσουν μία Raptor εμφάνιση στο τηλεχειριζόμενο Bronco τους. Το οποίο στοιχίζει περίπου 550 δολάρια. Καθόλου ακριβό για αυτά που κάνει, αν δείτε το βίντεο. Και δεν κρύβουμε πως αν δεν γνωρίζαμε πως πρόκειται για ένα RC πολύ εύκολα θα πιστεύαμε πως είναι το πραγματικό.