Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η GM συνεργάζεται με την Netflix

Newsbomb

Στόχος της αμερικανικής εταιρίας είναι να προβάλλει τα ηλεκτρικά της μοντέλα μέσα από την δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα διαδικτυακών τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Του Γιάννη Σκουφή

Ποιος είπε πως στην Αμερική δεν ενδιαφέρονται για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης; Χαρακτηριστικό είναι πως η General Motors, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στις ΗΠΑ και παγκοσμίως, ανακοίνωσε την εκτενή συνεργασία της με τη Netflix.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την προβολή ηλεκτρικών μοντέλων της μάρκας μέσα από δημοφιλείς παραγωγές και σειρές της δημοφιλούς πλατφόρμας. Έτσι, αν στο μέλλον πέσει στην υπόληψή σας ένα Chevrolet Bolt, μία Cadillac Lyriq ή ένα επίσης ηλεκτρικό GMC Hummer, να ξέρετε πως υπάρχει λόγος.

«Θέλουμε να κάνουμε τα EVs γνωστά στον κόσμο και να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα γύρω από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που να σχετίζεται με τις εμπειρίες της οδήγησης και της κατοχής ενός EV», δήλωσε η Deborah Wahl, η διευθύντρια μάρκετινγκ της GM σε όλο τον κόσμο.

«Το Netflix είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης», είπε συμπληρώνοντας. Γενικότερα στις ΗΠΑ υπάρχει το τελευταίο διάστημα μία έντονη τάση της προώθησης της ηλεκτροκίνησης με τις ευλογίες και της αμερικανικής κυβέρνησης που πέρυσι είχε ανακοινώσει την επένδυση-μαμούθ πάνω από 5 δισ. δολαρίων για την κατασκευή σχετικών υποδομών.