Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο αδιάβροχο μπορεί να είναι ένα SUV;

Newsbomb

Το Scorpio N της Mahindra είναι ένα από τα δημοφιλέστερα SUV στην Ινδία με την λίστα των παραγγελιών να έχει χιλιάδες πελάτες σε αναμονή.

Του Γιάννη Σκουφή

Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ακριβής λόγος αλλά ένας Ινδός youtuber που είχε στην κατοχή του ένα Scorpio N είχε την έμπνευση να το υποβάλει σεμία πρωτότυπη δοκιμασία. Τι έκανε;

Όπως θα δείτε και στο βίντεο βρήκε έναν μικρό καταρράκτη και είπε να το βάλει από κάτω για να δει τι θα γίνει. Και όπως αποδείχτηκε αυτή δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα. Στα πρώτα δευτερόλεπτα δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Λίγο μετά όμως από την οροφή αρχίζει να μπαίνει νερό καθώς η στεγανότητα της ηλιοροφής αποδείχθηκε κακή. Το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσει να μπαίνει νερό σχεδόν από παντού, από τα ηχεία και το πάνω μέρος της οροφής.

Η ποσότητα του νερού που πέρασε μέσα στην καμπίνα ήταν τόσο μεγάλη που γέμισαν μέχρι και οι ποτηροθήκες. Προφανώς, η ζημιά θα είναι επισκευάσιμη, αλλά το σίγουρο είναι πως θα χρειαστούν αρκετές μέρες για να στεγνώσουν τα πάντα.

Αξιοσημείωτο είναι πως στην Mahindra είδαν το βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο και που συγκέντρωσε χιλιάδες επικριτικά σχόλια. Έτσι, οι άνθρωποι της εταιρίας δεν έχασαν χρόνο και έστειλαν στο ίδιο ακριβώς σημείο ένα Scorpio N για να αποδείξουν πως αυτό που έμπαζε νερά ήταν μία μεμονωμένη περίπτωση.