Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η BMW πάει στις Κάννες με μία ταινία μικρού μήκους

Newsbomb

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει γυρίσει μια ταινία μικρού μήκους στην οποία πρωταγωνιστούν οι Uma Thurman και Pom Klementieff.

Του Γιάννη Σκουφή

Η ταινία έχει τίτλο «The Calm» και η πρεμιέρα της έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 17 Μαΐου, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στη Γαλλία.

Και λίγο πριν την πρεμιέρα της η BMW έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ όπου θα δείτε την Pom Klementieff (γνωστή από τη ταινία «Guardians of the Galaxy» κ.α.) και την Uma Thurman (είχε δώσει τα ρέστα της στο «Kill Bill» κ.α.) στους βασικούς ρόλους.

Στο τρέιλερ λοιπόν των 40 δευτερολέπτων η Pom οδηγεί μία BMW i7 M70 και προσπαθεί να ξεφύγει από τους… κακούς που την καταδιώκουν πάνω σε μοτοσυκλέτες.

Αξιοσημείωτο λεπτομέρεια είναι το soundtrack που υπογράφει ο συνθέτης Hans Zimmer, ο οποίος έχει «γράψει» την μουσική για πασίγνωστες ταινίες όπως οι «Inception», «Interstellar», «Dune» κ.α. Πάντως, ο Γερμανός συνθέτης κάνει χρυσές δουλειές με τη BMW, αφού σε αυτόν πιστώνεται και ο τεχνητός ήχος των ηλεκτρικών της μάρκας.

Για να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα, η BMW διαφημίζει την πίσω πανοραμική οθόνη των 31,3 ιντσών της i7 ως το πλέον κατάλληλο μέσο για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας μικρού μήκους. Γνωστή ως Theatre Screen, είναι βασικά μια τηλεόραση που εκτείνεται προς τα κάτω και απλώνεται οριζόντια σε όλο το πλάτος του εσωτερικού.

Κατά τα υπόλοιπα τη ταινία της BMW σκηνοθέτησε ο Sam Hargrave, ο οποίος είναι γνωστός από το «Netflix Extraction», ενώ ο Joseph Kosinski -αυτός που σκηνοθέτησε το «Top Gun: Maverick»- συμμετέχει ως εκτελεστικός παραγωγός.