Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μια καυτή ιστορία για ένα Tesla Model Y

Newsbomb

Μερικές φορές οι απαντήσεις της εξυπηρέτηση πελατών μιας εταιρείας είναι για γέλια… Ή για κλάματα… 

Του Γιάννη Σκουφή

Δεν είναι είδηση τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που παίρνουν φωτιά. Δεν είναι είδηση πως πριν από μερικές μέρες ένα Tesla παραδόθηκε στις φλόγες. Είναι είδηση όμως ο τρόπος που η Tesla απάντησε σε έναν απελπισμένο οδηγό που είδε στις 6 Μαΐου το Model Y του να καταστρέφεται ολοσχερώς.

Ωστόσο, μόλις πρόσφατα ο Bishal Malla, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, μοιράστηκε για πρώτη φορά δημόσια την περιπέτεια του στο -δημοφιλές στο αμερικανικό κοινό μέσο δικτύωσης- Reddit.

Περιέγραψε το περιστατικό όταν οδηγούσε στο Νότιο Σακραμέντο και άκουσε έναν θόρυβο κάτω από το αυτοκίνητο του. Αμέσως μετά ακολούθησε ένα έντονο τρέμουλο δίνοντας την εντύπωση στον Malla πως είχε σκάσει κάποιο λάστιχο.

Σταμάτησε και όταν κατέβηκε να ελέγξει τι γίνεται είδε καπνό να βγαίνει από κάτω από το Model Y του. Αμέσως έτρεξε σε ασφαλές μέρος και κάλεσε την Άμεσο Δράση, αλλά δυστυχώς η φωτιά εκδηλώθηκε και το αυτοκίνητό του καταστράφηκε ολοσχερώς. Και όταν πήρε την Tesla του είπαν με λίγα λόγια να καλέσει την οδική βοήθεια!

Ο Malla ανέβασε φωτογραφίες σε έναν λογαριασμό που έφτιαξε στις 18 Μάϊου στο Twitter αλλά αυτές «κόπηκαν» μιας και το προφίλ του θεωρήθηκε νέο και fake. Τελικά ο Malla έκανε γνωστή την περιπέτεια του στο Redditt. Με μεγάλο παράπονο πως η μόνη ανταπόκριση που είχε από την Tesla ήταν να πάει ότι είχε απομείνει από το αυτοκίνητο του σε ένα επίσημο σημείο εξυπηρέτησης και μετά θα κανόνιζε την αποζημίωση η ασφαλιστική εταιρεία.

Η αδιαφορία εκνεύρισε τον Malla αλλά και έναν από τους χιλιάδες χρήστες του Redditt που σχολίασαν την ανάρτηση του και που του πρότεινε να αφήσει το καμένο Model Y, όχι μέσα, αλλά στην είσοδο της Tesla. H οποία ίσως τότε να έδινε την ανάλογη προσοχή στο συμβάν. Πάντως, μέχρι σήμερα ο Malla δεν έχει πάρει κάποια σοβαρή απάντηση, και το βέβαιο είναι πως δεν θα ξαναπάρει Tesla.