Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πήγαινε με 277 χλμ./ώρα και την πάτησε λόγω YouTube

Newsbomb

Ένας μοτοσικλετιστής ηλικίας 32 ετών έχει πλέον να αντιμετωπίσει σοβαρές ποινικές κυρώσεις.

Του Γιάννη Σκουφή

Λένε πως το έξυπνο πουλί πιάνεται από τη μύτη. Κάπως έτσι την πάτησε και ένας μοτοσυκλετιστής ονόματι Dietzmann από το Τέξας μιας και η πολιτειακή αστυνομία του Κολοράντο φρόντισε να εκδώσει ένταλμα σύλληψής του.

Πως έγινε αυτό; Ο Dietzmann ισχυρίστηκε ότι κάλυψε απόσταση 112 χιλιομέτρων από το Κολοράντο Σπρινγκς μέχρι το Ντένβερ μέσα σε 20 λεπτά, ταξιδεύοντας με ταχύτητες έως και 277 χλμ./ώρα.

Και για να τον πιστέψουν ανέβασε το κατόρθωμα του στο κανάλι του στο YouTube, Gixxer Brah, δείχνοντας τον διασχίζει τον αυτοκινητόδρομο Interstate 25 με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κάνοντας τρελούς ελιγμούς ανάμεσα σε άλλα οχήματα.

Αν και το βίντεο με τίτλο «Από το Κολοράντο Σπρινγκς στο Ντένβερ σε 20 λεπτά» έχει αφαιρεθεί από το YouTube, αποσπάσματά του εξακολούθησαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τραβώντας την προσοχή των εισαγγελέων του Κολοράντο.

Και κάπως έτσι οι αρχές απήγγειλαν επτά κατηγορίες εναντίον του Dietzmann, οι οποίες περιλαμβάνουν απειλή/ τοποθέτηση άλλου ατόμου υπό το φόβο επικείμενης σοβαρής σωματικής βλάβης, συμμετοχή σε διαγωνισμό ταχύτητας, απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο, απερίσκεπτη οδήγηση, υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, συμμετοχή σε επίδειξη ταχύτητας και λειτουργία οχήματος χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας.

Αν πάντως είστε από εκείνους που συνηθίζουν να ανεβάζουν στα social media τις προσωπικές τους στιγμές που έχουν σχέση με υπερβολική ταχύτητα και λοιπά ανδραγαθήματα, καλό είναι να το σκεφτείτε ξανά. Βλέπετε, σήμερα υπάρχουν μάτια και αυτιά, σχεδόν παντού…