Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε ένα απίστευτο Lada Niva με 6 τροχούς (vid)

Newsbomb

Η ομάδα από το ρωσικό κανάλι Garage 54 έχει κατά καιρούς παρουσιάσει πολλά τρελά πρότζεκτ. Αυτή τη φορά σειρά έχει ένα Lada Niva που γίνεται 6x6!

Του Γιάννη Σκουφή

Η ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί ξεκινά σε ένα παλιό συνεργείο κάπου στην Ρωσία με τους πρωταγωνιστές να εξηγούν και να δικαιολογούν την εμμονή τους για τα ρώσικης προέλευσης μοντέλα. Και τις μετατροπές τουμ ενώ παρουσιάζουν το νέο τους εγχείρημα που είναι η μετάλαξη ενός Lada Niva από 4x4 σε 6x6!

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μα με την προσθήκη έναν επιπλέον άξονα και δύο ακόμα τροχών!

Ταυτόχρονα το βίντεο αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για όποιον έχει απορίες για το τι υπάρχει κάτω από ένα κλασικό τετρακίνητο. Έτσι θα δείτε τους μηχανικούς να αφαιρούν άξονες, να προσθέτουν διαφορικά, να συγκολλούν ημιαξόνια και να κάνουν και διάφορα άλλα πάνω σε ένα τετράθυρο Lada. Στην περίπτωση που δεν το ξέρετε υπάρχει και τέτοια έκδοση αμαξώματος για τη ρωσική αγορά.

Στη συνέχεια και προς το τέλος του βίντεο οι Ρώσοι καλούνται να αποδείξουν πως η αποστολή τους ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Με λίγα λόγια θα πρέπει να μας δείξουν πως το Lada 6x6 όχι μόνο μπορεί να κινείται αλλά και πως είναι και πιο ικανό από ένα απλό τετράτροχο και τετρακίνητο. Το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε είναι απλά εντυπωσιακό…