FUN TIME

Απίστευτο: Αποκεφαλισμένη κότα ζει και μεγαλώνει κανονικά εδώ και μία εβδομάδα (pics)

Απίστευτο: Αποκεφαλισμένη κότα ζει και μεγαλώνει κανονικά εδώ και μία εβδομάδα (pics)

Αρνείται πεισματικά, μέχρι εκεί που δεν πάει ακόμα και ο… Χάρος, να φύγει από τη ζωή μια θαρραλέα κότα, η οποία την τελευταία εβδομάδα ζει χωρίς ένα βασικότατο μέλος του σώματός της. Το κεφάλι της!

Για τους δύσπιστους (και με το δίκιο τους) μάλιστα, φωτογραφίες της ακέφαλης κότας που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πρωταγωνίστρια σε ταινία τρόμου, κάνουν το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας τουλάχιστον ανατριχίλα.

Η κότα με την πρωτοφανή θέληση για ζωή έχει καταφέρει μάλιστα να επιβιώσει ήδη μία εβδομάδα μετά τον αποκεφαλισμό της που φέρεται να προκάλεσε επίθεση άλλου ζώου.

kota2

Μια κτηνίατρος πάντως που γυρίζει το δικό της κεφάλι στο Supakadee Arun Thong (αν καταφέρετε να το πείτε) στην περιοχή Mueang Ratchaburi της επαρχίας Ratchaburi, στην κεντρική Ταϊλάνδη, συγκινήθηκε από την ιστορία της και αποφάσισε να την υιοθετήσει για όσο αντέξει, χαρακτηρίζοντας το ιδιαίτερο κατοικίδιό της ως «αληθινό πολεμιστή».

Η Thong ταΐζει την κότα ρίχνοντας τροφή κατευθείαν στο λαιμό της ενώ της δίνει αντιβιοτικά.

«Ποιος θα την πάρει και θα την φροντίζει; Θα χρειαστεί δια βίου φροντίδα. Πρέπει να παραδεχθώ πως αυτή η κότα είναι μια αληθινή πολεμίστρια με πολύ σκληρή καρδιά. Το ζώο έχει τη ζωή του. Αν θέλει να ζήσει, το ταΐζουμε», δηλώνει, εκφράζοντας ωστόσο τους φόβους της ότι ο Χάρος… έχει βρει το δρόμο, αφού η γλώσσα της κότας σύντομα θα αποκολληθεί επειδή στεγνώνει συνέχεια.

Όσο και αν σας φαίνεται πάντως απίστευτο, αυτή δεν είναι η μόνη κότα που έχει ζήσει ακέφαλη. Ο Μάικ (πρόκειται βέβαια για κόκορα), κατάφερε να ζήσει επίσης ακέφαλος!

Συγκεκριμένα, το 1945 ο Αμερικανός αγρότης Lloyd Olsen από το Κολοράντο, πήγε στο κοτέτσι του για να διαλέξει το επόμενο δείπνο της οικογένειάς του. Ο... κλήρος έπεσε στον 5,5 μηνών κόκορα Μάικ. Το τσεκούρι έκοψε το λαιμό του πτηνού, ωστόσο αυτό όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά κατάφερε να ξεφύγει και να μην μπει στο… μενού! Ο Όλσεν μάλιστα συνέχισε να φροντίζει τον Μάικ, ταΐζοντάς τον με γάλα, νερό (μέσω ενός σταγονόμετρου), αλλά και μικρούς κόκκους καλαμποκιού. Ένας από αυτούς έπνιξε τον κόκορα. 18 μήνες μετά…

Σχετικές ειδήσεις