FUN TIME

Όλη η αλήθεια για το «άγνωστο» παιδί της Αλίκης Βουγιουκλάκη και την κρυφή «γέννα»

Όλη η αλήθεια για το «άγνωστο» παιδί της Αλίκης Βουγιουκλάκη και την κρυφή «γέννα»

Ένα θέμα που έχει συζητηθεί όσο λίγα στην Ελλάδα - Ποια είναι η αλήθεια;

Ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νικόλαος Παπανικολάου σε συνέντευξη του σε στην εφημερίδα Freddo αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το άγνωστο παιδί της αξέχαστης Ελληνίδας ηθοποιού και τα όσα ισχυρίστηκε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε υποστηρίξει πως τον είχε προσεγγίσει κάποιος που όχι απλά ισχυριζόταν ότι ήταν αδελφός του αλλά ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να τον γνωρίσει.

Είχε πει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια. Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα. Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία».

Ωστόσο, ο μαιευτήρας της Αλίκης Νικόλαος Παπανικολάου, μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας:

«Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξε για να μείνει έγκυος. Εγώ την ξεγέννησα! Η Αλίκη απέκτησε ένα και μοναδικό παιδί και μάλιστα με πολύ κόπο… Δεν στέκουν όσα λέει ο Γιάννης για δεύτερο παιδί της Αλίκης στο εξωτερικό».

Σε ερώτηση αν υπάρχει απιθανότητα να υπάρχει νόθο παιδί, εκείνος απάντησε:

«Η Αλίκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος στην Αθήνα. Ήρθε λοιπόν στην Θεσσαλονίκη, με βρήκε και κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν θα έμενε έγκυος.

Είχε γυναικολογικά θέματα και σταματάω εδώ. Εγώ την ξεγέννησα, εγώ ξέρω τι πέρασε για να μπορέσει να κρατήσει αυτό το παιδί».