FUN TIME

Σε έξαλλη κατάσταση blogger: Έχασε τη φωτογραφική μηχανή της - Έχει εκατοντάδες γυμνές της φωτό

Σε έξαλλη κατάσταση blogger: Έχασε τη φωτογραφική μηχανή της - Έχει εκατοντάδες γυμνές της φωτό
Μήπως εσείς μπορείτε να την βοηθήσετε;

Έκκληση προς τους Βρετανούς απευθύνει μία Γαλλίδα blogger, η οποία έχασε τη φωτογραφική της μηχανή στη Σκωτία. Πολύ σημαντική λεπτομέρεια... στη φωτογραφική δεν έχει μόνο τοπία αλλά και «καυτές» φωτογραφίες της. 

Η νεαρή ψάχνει μια LUMIX GX80, την οποία ξέχασε σε πρατήριο καυσίμων, κοντά στο Σλίγκατσαν, στο νησί Σκάι της Σκωτίας.

Η Λίλυ Μίκα, που εργάζεται ως ανεξάρτητη συντάκτρια διατηρώντας το δικό της blog, είχε σταματήσει την περασμένη Πέμπτη στο συγκεκριμένο σημείο για να θαυμάσει το εκπληκτικό τοπίο, αλλά άφησε της τη φωτογραφική της.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η ίδια σε πολλές από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει, όμως, σε πανέμορφα τοπία ανά τον κόσμο, όπως και στη Σκωτία, ήταν γυμνόστηθη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τον καρκίνο του μαστού.

Τώρα αναζητά απεγνωσμένα το φωτογραφικό της αρχείο: «Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη από την καλοσύνη των Σκωτσέζων που είμαι βέβαιη ότι οι άνθρωποι που βρήκαν την φωτογραφική μηχανή μου είναι πρόθυμοι να μου τη δώσουν πίσω αλλά δεν έχουν κανένα τρόπο να με βρουν», αναφέρει στη Sun.

«Οι εικόνες που περιέχει είναι πολύ σημαντικές για μένα. Ταξιδεύω στον κόσμο ασταμάτητα από τον Νοέμβριο του 2017 και από τότε απασχολούμαι με το πρότζεκτ που ονομάζεται Lily. Ο στόχος μου είναι να δημοσιεύσω ένα βιβλίο με αυτές τις εικόνες για να δώσω δύναμη στις γυναίκες, να τις ενθαρρύνω να γίνουν πιο ελεύθερες και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση ώστε να κάνουν ό, τι θέλουν. Θέλω επίσης να ευαισθητοποιηθώ για τον καρκίνο του μαστού. Η γιαγιά μου πάλεψε για να τον καταπολεμήσει, γι ’αυτό και επέλεξα να βγάζω τόπλες φωτογραφίες», καταλήγει.

Μήπως εσείς μπορείτε να την βοηθήσετε;