GOSSIP

MasterChef: Αποκάλυψη - «βόμβα» για ζευγάρια και… σεξ στο σπίτι του reality!

MasterChef: Αποκάλυψη - «βόμβα» για ζευγάρια και… σεξ στο σπίτι του reality!

Πήραν οι κουζίνες... φωτιά!

Το MasterChef είναι αναμφισβήτητα εδώ και χρόνια ο απόλυτος βασιλιάς των reality.

Μαγειρική, καυγάδες, ίντριγκες, φλερτ αλλά και... σεξ, έχουν κάνει το παιχνίδι να «σπάει» τα μηχανάκια της AGB!

Ο Ζαχίρ, ένας από τους πλέον αγαπητούς παίκτες του προηγούμενου MasterChef έκανε την μεγάλη αποκάλυψη, τονίζοντας πως στο παιχνίδι υπήρχαν αρκετά ζευγάρια που... περνούσαν καλά στο σπίτι:

«Στο MasterChef υπήρχε φλερτ και πέρασαν κάποιοι καλά… Δεν είναι κακό και μπράβο τους. Δεν λέω ονόματα. Εκεί ήμουν, γίνεται να μην το ήξερα; Εγώ ο Χρήστος και ο Παντελής ούτε που ασχοληθήκαμε με αυτό το κομμάτι, ούτε που μας ένοιαζε. Δημιουργήθηκαν 3-4 ζευγάρια»!

Με καταγωγή από το Αφγανιστάν, ο Ζαχίρ εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε μακριά από την πατρίδα του, σχολιάζοντας ότι δεν έχει δει την μητέρα του εδώ και 20 χρόνια!

«Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει μετά το MasterChef. Ήταν όπως ήταν και πριν. Όταν βγήκα από το παιχνίδι είχα αρκετές προτάσεις και στην Αθήνα και εκτός Αθήνας. Δυστυχώς είχα θέματα με τα χαρτιά μου και όλο το καλοκαίρι πήγε χαμένο, δεν κατάφερα να δουλέψω πουθενά. Ήμουν τελείως παράνομος. Μικρός ήμουν πολύ χαμογελαστό παιδί. Αργότερα που κατάλαβα όλα αυτά που έχω περάσει στη ζωή μου απογοητεύτηκα μόνο που έχασα το χαμόγελό μου. Η μοναξιά με έκανε να χάσω το χαμόγελό μου. Η μοναξιά μακριά από την οικογένειά μου. Έχω 20 χρόνια να δω τη μητέρα μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό.».

Δείτε στο παρακάτω video όσα δήλωσε ο Ζαχίρ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef spoiler - διαρροή: Τεράστια ανατροπή - Αυτοί οι 2 παίκτες επιστρέφουν σήμερα (22/4)

Σχετικές ειδήσεις