GOSSIP

Δείτε πώς είναι σήμερα το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

Δείτε πώς είναι σήμερα το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

Ένα από τα θρυλικότερα σπίτια της Ελλάδας.

Ξεκουραζόταν, άλλαζε παραστάσεις, απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, περνούσε τις ομορφότερες στιγμές της με τον γιο της και τους φίλους της ή τους συντρόφους της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη συνέδεσε το όνομά της με την περιοχή του Θεολόγου, όπου διατηρούσε ένα πανέμορφο εξοχικό.

Στο σπίτι μπήκε αρχικά πωλητήριο το 2002 έναντι του ποσού των 340.000 ευρώ και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο γιος της αξέχαστης ηθοποιού:

«Εγώ δεν είπα ότι δεν έκανα λάθη στη ζωή μου. Έκανα λάθη και τα έχω μετανιώσει. Έκανα φιλίες, οι οποίες με εκμεταλλευτήκανε, έκανα σχέσεις που με εκμεταλλευτήκανε. Σε κάποια πράγματα φταίω κι εγώ, εντάξει δεν μπορώ να το αλλάξω, αλλά προσπαθώ από εδώ και πέρα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό… Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε…».

Πλέον έχει νέο ιδιοκτήτη, του οποίου το όνομα, για προφανείς λόγους δεν δημοσιεύεται. Ο νέος αυτός ιδιοκτήτης όμως, αν δείτε τη σημερινή όψη του σπιτιού, έδειξε μεγάλο σεβασμό στην ιστορία αυτού του οικήματος και το διατηρεί σε άψογη κατάσταση.

Εξωτερικά έχει την όψη ενός μοντέρνου και καλοδιατηρημένου εξοχικού το οποίο είναι γεμάτο ζωή. Καμία σχέση δηλαδή με εγκατάλειψη και αδιαφορία.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις εικόνες από το σπίτι της Αλίκης στον Θεολόγο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.