GOSSIP

Βαλάντης: Τον θυμάστε στα πρώτα του βήματα; Απίστευτη η αλλαγή του! (photos)

Βαλάντης: Τον θυμάστε στα πρώτα του βήματα; Απίστευτη η αλλαγή του! (photos)

O Βαλάντης χρησιμοποιεί αρκετά συχνά τα social media και μοιράζεται προσωπικές στιγμές του!

 

Πρόσφατα αιφνιδίασε τους θαυμαστές του με μια κοινοποίηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O τραγουδιστής έφερε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία από τα παλιά και συγκεκριμένα μία αφίσα από όταν τραγουδούσε σε γνωστό παραλιακό μαγαζί της Αθήνας.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ποσειδώνιο (Γοργόνες και Μάγκες)... 1998... Η παρθενική μου αφίσα για τις προγραμματισμένες μου εμφανίσεις...».

Ο Βαλάντης μοιράστηκε ακόμη μια φωτογραφία με τους ακόλουθούς του, όταν είχε ακόμα μακριά τα μαλλιά του, γράφοντας από κάτω: «Αυτή είναι η πρώτη μου δοκιμαστική Polaroid φωτογραφία πριν ξεκινήσει η κύρια φωτογράφηση για το CD ‘’Σε ζήτω στα σινεμά’’. Καλό βράδυ σε όλες και όλους».

Φαίνεται να νοσταλγεί το παρελθόν του ο τραγουδιστής και τις αναμνήσεις του, τις μοιράστηκε με τους fans του. Είναι πραγματικά αγνώριστος στις εν λόγω φωτογραφίες! Ήταν πολλοί εκείνοι που αναπόλησαν στιγμές και παλιές επιτυχίες του μαζί με τον καλλιτέχνη.

Τελευταία εμφάνιση του καλλιτέχνη ήταν το καλοκαίρι του 2020 στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», όπου και εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με μάσκα και ήθελε να διακωμωδήσει την τότε παρεξήγηση που είχε προκληθεί με τον Αντώνη Ρέμο και τη μάσκα στο ξενοδοχείο ενός νησιού, οπού βρισκόταν για προγραμματισμένη συναυλία. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε δήλωσε ενοχλημένος που είδε τον Αντώνη Ρέμο να μπαίνει σε ξενοδοχείο της Ρόδου χωρίς να φοράει μάσκα.

Δείτε τον Βαλάντη σε παλαιότερες φωτογραφίες!