GOSSIP

Ρούλα Κορομηλά: Η αινιγματική φωτογραφία και τα σχόλια περί σοβαρότητας!

Ρούλα Κορομηλά:  Η αινιγματική φωτογραφία και τα σχόλια περί σοβαρότητας!

Η Ρούλα Κορομηλά ανήρτησε μια φωτογραφία όλο νόημα στα social media.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανάρτησε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε τους θαυμαστές της να παραξενευτούν.

Η Ρούλα Κορομηλά λατρεύει τα social media και καθημερινά κρατάει στενή και ζωντανή τη σχέση της με τους ακόλουθούς της.

Η φωτογραφία που πόσταρε στο προφίλ της είχε ένα αινιγματικό χαρακτήρα και αναφερόταν στη σοβαρότητα. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Το πρόσωπό μου παραμένει σοβαρό, πολλές φορές και για πολλούς λογούς... Ένας από τους σοβαρούς κανόνες μου: Να μιλάς, αλλά να αποφεύγεις να λες πολλά...».

Η αλήθεια είναι ότι τα σχόλια κάτω από το post της γνωστής παρουσιάστριας ήταν πολλά και έκανε τους ακόλουθους και θαυμαστές της να παραξενευτούν για το μήνυμα που ήθελε η ίδια να επικοινωνήσει.

Να σας θυμίσουμε πως τη Ρούλα Κορομηλά διεκδικεί τηλεοπτικά ο Νίκος Κοκλώνης και βρίσκονται σε συζητήσεις για να επιστρέψει με κάποιο project στην ελληνική τηλεόραση.

Ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός πολλών επιτυχημένων shows σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε χαρακτηριστικά για τη Ρούλα Κορομηλά: «Είναι ένα χαρτί που δεν έχει κλείσει η καριέρα της τηλεοπτικά. Εμείς οι νέοι πρέπει να μαθαίνουμε από τους παλιούς και αυτό πλέον δεν συμβαίνει στην τηλεόραση. Έχω βαρεθεί να ακούω σχόλια περί παλιωμένων προσώπων».

Γίνεται πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της Ρούλας Κορομηλά και τις φήμες που την θέλουν να επιστρέφει δυναμικά στην τηλεοπτική αρένα σε συνεργασία με το Νίκο Κοκλώνη. Αυτή την περίοδο η παρουσιάστρια παραμένει σπίτι, προστατεύεται από την πανδημία του κορονοϊού και φυσικά όλοι εμείς περιμένουμε στο προσεχές μέλλον να δούμε αν τελικά θα επιβεβαιωθούν οι φήμες περί επιστροφής της στην τηλεόραση.

Δείτε την αινιγματική φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά στο Instagram.