GOSSIP

Πανταζής για Σφακιανάκη: «Ο Νότης κάνει κουμάντο στον εαυτό του…»!

Πανταζής για Σφακιανάκη: «Ο Νότης κάνει κουμάντο στον εαυτό του…»!

O Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην εκπομπή, Ευτυχείτε, για το J2US στο οποίο συμμετέχει αλλά και για την πρόσφατη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

H υπόθεση με κατηγορούμενο τον Νότη Σφακιανάκη, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την πανδημία δεν εκδικάστηκε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.
Σε ανακοίνωση ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως υπήρξε συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία και η δικογραφία δεν θα εισαχθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου προς εκδίκαση στο Αυτόφωρο.
«Η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση» υπογράμμισε ο κ. Κούγιας.

Ο Λευτέρης Πανταζής όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ της εκπομπής, Ευτυχείτε σχετικά με την σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Ο κάθε άνθρωπος κάνει κουμάντο και διαχείριση στον εαυτό του. Σαν καλλιτέχνη τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον θαυμάζω.. Τον ξέρω από την Κω. Ήταν μοναχικός, είχε τα δικά του πιστεύω».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!