GOSSIP

Χρίστινα Κεφαλά: «Μέχρι 39,5 έφτασε ο πυρετός - Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο» (video)

Χριστίνα Κεφαλά Survivor

Χριστίνα Κεφαλά: Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο

Η πρώην παίκτρια του Survivor νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό τις τελευταίες μέρες.

Η Χριστίνα Κεφαλά έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως νόσησε με την covid-19 και στη συνέχεια της γύρισε σε πνευμονία, κάνοντας εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Το μοντέλο μίλησε στο «Live News», για τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν, ενώ όπως είπε η μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός.

«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την acun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ήμουν θετική και μου γύρισε σε πνευμονία. Είχα ψιλοπυρετό τρεις μέρες για αυτό μάλλον και δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα δύο μέρες είχα κόπωση.

Ένιωθα κάπως κουρασμένη πολύ ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμα μου και αυτά την γυμναστική μου, πήγαινα για τρέξιμο αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη. Την Παρασκευή που πήγα για τον covid για το μοριακό ένιωθα λες και είμαι έχω δέκατα αλλά δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό.

Μέχρι 39,5 έφτασα και δεν έπεφτε και μου δημιούργησε θέμα όλο αυτό. Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο αλλά καλύτερα να το κάνουμε γιατί είναι πολύ δύσκολα να περνάς κορονοιό. Καλύτερα να το κάνουμε παρά να περνάμε όλο αυτό, ειδικά αν το περνάς με βαριά μορφή υποφέρεις, καταρρέει ο οργανισμός. Ένιωσα το σώμα μου και τα κόκκαλα μου να υποφέρουν, ειδικά σε μεγάλες ηλικίες να σου γυρίσει σε πνευμονία θα είναι ότι χειρότερο. Ας προτρέψουμε όσο μπορούμε για το εμβόλιο και οι γιατροί εδώ είναι υπέρ του εμβολίου και εγώ το φοβόμουν αλλά είναι για καλό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην κυβέρνηση - Το παρασκήνιο της απόφασης για στοχευμένα μέτρα