GOSSIP

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μαρία Μενούνος: Πριν πέντε χρόνια η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μαρία Μενούνος
Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μαρία Μενούνος
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Μαρία Μενούνος, εδώ και αρκετό καιρό βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα χτυπημένη από καρκίνο.

Η Μαρία Μενούνος, έχασε την μητέρα της ανήμερα του Πάσχα, βιώνοντας την πιο δύσκολη στιγμή στην ζωή της. Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας την αγαπημένη παρουσιάστρια σε βαρύ πένθος

Η Ελληνοαμερικανίδα, με ανανρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στην μητέρα της μέσα από μια συγκινητική φωτογραφία.

Δείτε ολόκληρη την αναρτησή της

«Σήμερα θα ήταν η πέμπτη επέτειος από τη διάγνωση της μαμάς μου. Πριν πέντε χρόνια, έκατσα στο κρεβάτι της στο νοσοκομείο, όταν ο γιατρός της είπε ότι έχει γλοιοβλάστωμα. Καρκίνο στον εγκέφαλο στο τέταρτο στάδιο. Η μαμά τον κοίταξε και του είπε “ok”. Δεν ήθελα να κάνω άλλες ερωτήσεις μπροστά της, καθώς ήθελα να την προστατεύσω από αυτό, όσο περισσότερο μπορούσα. Είχα ήδη μιλήσει με τους γιατρούς και ήξερα ότι δεν είναι καλό και έψαχνα έναν τρόπο να πετάξει με ασφάλεια στο Los Angeles.

Είμαι ευγνώμων για όλους τους νευροχειρουργούς, που πήρα συμβουλές και μου είπαν ότι θα ήταν ένα ρίσκο που άξιζε. Που με βοήθησαν που μου έδωσαν το κουράγιο να κάνω όσα ένιωσα ότι ήταν καλύτερα για εκείνη. Στο L.A. θα είχαμε τα πλεονεκτήματα του σπιτιού. Το σπίτι μου, τους φίλους μου. Έτσι πήγαμε με το αεροπλάνο στο σπίτι της και προσέλαβα μία νοσοκόμα στην πτήση για να είναι ακόμη περισσότερο ασφαλής.

Μου λείπει απίστευτα πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Είναι ακόμη φρέσκο. Προσπαθώ να χαμογελάω περισσότερο από όσο κλαίω. Αυτή ήταν η παράκλησή της. Μου είχε πει πως αν κάτι συμβεί “να συνεχίσεις να χαμογελάς”. Φιλιά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Έρχεται η σειρά και άλλων κλάδων - «Μάχη» για να κρατηθεί όρθιο το ΕΣΥ