GOSSIP

Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει με τη γιαγιά, τη μαμά και την κόρη της - Τέσσερις γενιές μαζί

Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει με τη γιαγιά, τη μαμά και την κόρη της - Τέσσερις γενιές μαζί
Ένα άκρως γλυκό και συγκινητικό κάδρο με τέσσερις διαφορετικές γενιές σε μια φωτογραφία
Instagram

Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια οικογενειακή φωτογραφία

Η Ελεονώρα Μελέτη φροντίζει να επισκέπτεται τακτικά τη μητέρα και τη γιαγιά της μαζί με την κόρη της. Αρκετά συχνά μέσα από τα social media η παρουσιάστρια μοιράζεται μικρές στιγμές από την καθημερινότητά της μαζί τους αλλά και ιστορίες από το παρελθόν. Αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τη γιαγιά, τη μητέρα και την κόρη της Αλεξάνδρα.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει ανοιχτά και για το πρόβλημα υγείας της γιαγιάς της, η οποία πάσχει από άνοια.

«Είναι τρομακτική η φθορά που μπορεί να φέρει ο χρόνος στον άνθρωπο. Τρομακτική. Και παρά αυτή τη φθορά η γιαγιά μου ακόμα κι αν δεν περιμένει επισκέψεις, θα έχει περιποιημένο μανικιούρ, θα φοράει κοσμήματα, στέκα στα μαλλιά και πέρλες. Γιατί ο χρόνος τελικά, το στυλ, την αξιοπρέπεια και την ευπρέπεια του ανθρώπου δεν έχει βρει ακόμα τρόπο να τα αγγίζει» είχε γράψει στην σχετική λεζάντα ανεβάζοντας μια υπέροχη φωτογραφία της γιαγιάς της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.