GOSSIP

Βάνα Μπάρμπα: «Εδώ και 5 χρόνια με κυνηγάει και με παρενοχλεί – Θα καταθέσω νέα ασφαλιστικά μέτρα»

Βάνα Μπάρμπα: «Εδώ και 5 χρόνια με κυνηγάει και με παρενοχλεί – Θα καταθέσω νέα ασφαλιστικά μέτρα»

Βάνα Μάρμπα με αφορμή την πρόσφατη σοκαριστική ανάρτηση της Άννας Κορακάκη, αποκάλυψε τι της συμβαίνει εδώ και πέντε χρόνια.

Μία γυναίκα της τηλεφωνεί εκατοντάδες φορές μέσα στην ημέρα, έβαλε ένα βαρέλι με βενζίνη έξω από το σπίτι της και ενοχλήσεις δέχεται και η κόρη της. «Να δικαστεί πριν κάνει κακό σε μένα ή στους ανθρώπους που αγαπώ» έγραψε κάνοντας έκκληση η Βάνα Μπάρμπα.

Αρχικά έγραψε στο facebook της: «Καλημέρα σε όλους. ..με χαμόγελο και αγα πη .όλα περνούν.

Θα ήθελα να δημοσιοποιήσω .ένα θέμα που εδώ και 5 χρόνια ..με κυνηγά. Στην αρχή σιγά σιγά. .μα τα τελευταία χρόνια βασανιστικά πλέον πήρα την απόφαση βλέποντας την ολυμπιονίκη μας κ Κορακάκη στο τι πέρασε και επιτέλους η δικαιοσύνη την προστάτεψε. .από ανθρώπους ψυχικά αρρώστους...υπάρχει μια γυναίκα ονομάζεται…. Έτσι λέει έχω καταθέσει ασφαλιστικά εναντίον της καθώς και μήνυση . .δέχομαι 200 τηλ την ημέρα πάρε όχληση και στο παιδί μου. Καθώς τελευταία έφτασε και στους γονείς μου. Δεν περιμένω στιγμή άλλο παρακαλώ. Να δικαστή πριν κάνω κακό σε μένα η περισσότερα στους ανθρώπους που αγαπώ. Έφτασε να βάλει έξω σπίτι μου ένα περίεργο βαρέλι με ένα λουλούδι το πήγα αστυνομία ..ήταν βενζίνη μέσα. Παρακαλώ όσοι περνάτε τέτοια θέματα . Σοβαρά με άρρωστους ανθρώπους αμέσως την αστυνομία».

Και πρόσθεσε: «Επίσης παρακαλώ ο νόμος να μας προστατεύσει ουσιαστικά πιο δεσμευτικά εναντίον τους αρχίζω νοιώθω. Φόβο ..είδα τι έβγαλε πρόσωπο της η κοπέλα και σήμερα τρόμαξα. Έχω ακριβώς το ίδιο εξάνθημα από την πίεση. . φτάνει πια εδώ και τώρα πάρτε τους από τις ζωές μας και όσοι έχουν τέτοιο θέμα ας μιλήσουν τώρα. ..πριν είναι αργά. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση»!

Η ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την περιπέτειά της και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτό το πράγμα είναι βιασμός. Έρχεται κάτω από το σπίτι, με παρακολουθεί. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να τη συγχωρέσω, έφτασε μέχρι και στο σημείο να πάρει τον πατέρα και το παιδί μου»!