GOSSIP

Σακίρα: «Φουντώνουν» οι φήμες για διαζύγιο με τον Πικέ - Το Twitter της βρήκε τον επόμενο γαμπρό

«Φουντώνουν» οι φήμες για διαζύγιο του Πικέ με τη Σακίρα
Η Σακίρα και ο Πικέ.
AP / Manu Fernandez

Η είδηση του πιθανού χωρισμού του Ζεράκ Πικέ με την Σακίρα, λόγω απιστίας του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, έπεσε σαν «βόμβα» στον κόσμο των social media.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η είδηση ότι η Σακίρα και ο Πικέ χωρίζουν, εξαιτίας απιστίας του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Αφορμή στάθηκε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Periodico» που έγραψε ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εδώ και μερικές εβδομάδες μένει μόνος και μάλιστα στο παλιό του σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εκπομπής «Mamarazzis»: «Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους».

Και από ότι φαίνεται το δημοσίευμα βγάζει τον Πικέ στη σέντρα καθώς αναφέρει ότι όχι μόνο επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε όσο ήταν εργένης, αλλά έχει αρχίσει ξέφρενη ζωή, γεμάτη πάρτι και άλλες γυναίκες.

Οι λεπτομέρειες αναφέρουν επίσης ότι μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, νοικιάζουν πριβέ δωμάτια σε διάσημα κλαμπ της Μαδρίτης και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας, μαζί με αιθέριες γυναικείες υπάρξεις.

Η Σακίρα που πρόσφατα είχε μεγάλες εκκρεμότητες με την εφορία φαίνεται πως είχε αντιληφθεί την απιστία του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών της και έβγαλε σχετικό τραγούδι με τίτλο «Te Felicito». Οι στίχοι του τραγουδιού μιλάνε για απιστία, διπροσωπία και προδοσία εμπιστοσύνης.

Στο Twitter, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο ένα τέτοιο θέμα. Μάλιστα οι χρήστες άρχισαν να παραληρούν όταν θυμήθηκαν την επιθυμία του Χένρι Καβίλ ο οποίος ήθελε να βγει ραντεβού με τη Σακίρα.

Ένα παλιό βίντεο με τον Χένρι Καβίλ να θαυμάζει τη Σακίρα το προδίδει. Αν οι φήμες είναι αληθινές, ο Πικέ ίσως μόλις έδωσε στον Καβίλ την ευκαιρία να κάνει επιτέλους την κίνησή του στη Σακίρα. Οι ενδείξεις ότι ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα απάτησε τη διάσημη ποπ σταρ είναι κάτι παραπάνω από ισχυρές.

Ανάμεσα στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν υπάρχει ένα πολύ χαρακτηριστικό βίντεο που έχει κάνει τους θαυμαστές του Χένρι να αναρωτιούνται εξίσου με τους θαυμαστές της Σακίρα με τον ηθοποιό να θαυμάζει την τραγουδίστρια από απόσταση ενώ μιλάει σε δημοσιογράφο. Είναι αρκετά προφανές ότι του αρέσει η Σακίρα μόνο αν κρίνουμε από το χαμόγελό του.

Οι χρήστες του Twitter έχουν ξετρελαθεί τόσο πολύ με το ενδεχόμενο, σε σημείο που ο Καβίλ έγινε μέσα σε λίγες ώρες παγκόσμιο trend topic στο Twitter. Επισημαίνουν το γεγονός ότι η Σακίρα θα συνεχίσει να κάνει όμορφα μωρά με έναν από τους μεγαλύτερους χολιγουντιανούς σταρ.

Σχετικές ειδήσεις