GOSSIP

Πέννυ Μπαλτατζή: Ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της

Πέννυ Μπαλτατζή: Ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της
H Πέννυ Μπαλτατζή
Instagram / pennybaltatzi

Η τραγουδίστρια ανάρτησε στο Instagram φωτογραφλια που κρατά αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της

Μία εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της, η Πέννυ Μπαλτατζή μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία τρυφερή φωτογραφία με το παιδί της.

Υπενθυμίζεται, ότι η τραγουδίστρια γνωστοποίησε τον ερχομό του παιδιού της μέσα από ένα βίντεο στο Instagram και σήμερα επενήλθε με την πρώτη κοινή φωτογραφία με την κόρη της.

«Εδώ αγκαλίτσα. Η απόλυτη ευτυχία…. Να είστε όλοι καλά για τις υπέροχες ευχές, να είναι το φυλαχτό της σε όλη της τη ζωή», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

H τραγουδίστρια μέσα από βίντεο στο Instagram, είχε ανακοινώσει τη γέννηση της κόρης της λέγοντας: «Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό, είναι μαχίμι. Βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως και ο Καρολάκος. Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου κι εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο, να κατοικήσουν στο κορμάκι μου. Νιώθω δυνατή, νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο».

«Τα μηνύματά σας είναι πάρα πολλά, θέλω να προσπαθήσω να τα απαντήσω, αλλά έχω ανάγκη να ξεκουραστώ, αν και γέννησα πολύ εύκολα. Σαν αυγό βγήκε το παιδί μου, αλήθεια δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου, που ήταν αρκετά δύσκολος και πολύωρος κι οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές», συμπλήρωσε στη συνέχεια, μέσα από το μαιευτήριο.