GOSSIP

Σαν Τροπέ: To «γιοτ των αστέρων» – Οι αγκαλιές του Μπέκαμ με το σούπερ μόντελ Τζίτζι Χαντίντ

Σαν Τροπέ: To «γιοτ των αστέρων» – Οι αγκαλιές του Μπέκαμ με το σούπερ μόντελ Τζίτζι Χαντίντ
Οι Μπέκαμ στο Σαν Τροπέ.
twitter

Στο Σαιν Τροπέ βρίσκεται με την οικογένειά του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και φαίνεται να περνά μοναδικές στιγμές - Παρέλαση αστέρων στο υπερπολυτελές σκάφος τους - Οι αγκαλιές του Ντέιβιντ με τη Τζίτζι Χαντίντ

Αξέχαστες θα μείνουν οι φετινές διακοπές στο Σεν Τροπέ για τη Βικτόρια Μπέκαμ και τον σύζυγό της Ντέιβιντ. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ το πλωτό παλάτι της οικογένειας - αξίας 1,6 εκατομμυρίων λιρών - στο οποίο έχουν καταλύσει έχει μετατραπεί σε "hot spot" των διάσημων αφού όσοι βρίσκονται στην περιοχή σπεύδουν να συναντήσουν τους Βρετανούς σούπερ σταρ.

Χθες οι παπαράτσι απαθανάτισαν το διεθνές τοπ μόντελ, Τζίτζι Χαντίντ να επισκέπτεται το σκάφος όπου την υποδέχθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που φορούσε το μαγιό τους, δίνοντας της μια θερμή αγκαλιά.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Χαντίντ.twitter

Ντυμένη με ένα κρεμ φόρεμα, η θεά της πασαρέλας έριξε ένα πλατύ χαμόγελο καθώς την υποδέχτηκαν ο Ντέιβιντ και οι φίλοι του. Το 27χρονο σούπερ μόντελ, έχει έρθει κοντά στη διάσημη οικογένεια καθώς είναι παιδική φίλη της Νίκολα Πελτς, η οποία παντρεύτηκε τον Μπρούκλιν Μπέκαμ τον Απρίλιο.

Βικτόρια Μπέκαμ: Τραγουδά Spice Girls σε καραόκε στις διακοπές της

Η Βικτόρια Μπέκαμ μάλιστα βρέθηκε σε γνωστό μπαρ και τραγούδησε μέχρι και Spice Girls σε καραόκε.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ πήγαν σε μπαρ στο Σαιν Τροπέ και τραγούδησαν καραόκε. Με την πρώην Spice Girl να θυμάται τις ένδοξες στιγμές του συγκροτήματος και να εντυπωσιάζει.

Όταν έπαιξε έναν από τους αγαπημένους της μουσικούς σκοπούς, η Βικτόρια Μπέκαμ (πάντα chic με το μαύρο φόρεμά της) πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε Spice Girls σε καραόκε. Η στιγμή απαθανατίστηκε από τον πρώην άσσο των γηπέδων που ανέβασε περήφανος το video στα social media.

«Βραδιά καραόκε με τη μία και μοναδική Posh Spice», έγραψε χαρακτηριστικά και το video του έγινε viral.