GOSSIP

Κάρα Ντελεβίν: Ξυπόλητη στο αεροδρόμιο και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά - Ανησυχία για την υγεία της

Κάρα Ντελεβίν: Ξυπόλητη στο αεροδρόμιο και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά - Ανησυχία για την υγεία της
Η Κάρα Ντελεβίν
Instagram / caradelevingne

Εικόνες της Κάρα Ντελεβίν έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, με το μοντέλο να κυκλοφορεί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες σαν χαμένο, φορώντας μόνο τις κάλτσες του.

Νέες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με την Κάρα Ντελεβίν η οποία εμφανίστηκε ατημέλητη με τις κάλτσες της και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Van Nuys στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα.

Η εμφάνιση της ηθοποιού και μοντέλου έρχονται μια εβδομάδα μετά την απεικόνιση της 30χρονης με πρησμένα μάτια και μαύρους κύκλους γύρω από αυτά, ενώ κάπνιζε και καθόταν μόνη της σε ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail.com, το μοντέλο έδειχνε να μην μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του σώματός της σε ορισμένα σημεία, καθώς στις φωτογραφίες απεικονίζεται να μιλάει στο τηλέφωνο, να σκύβει, να αφήνει το τηλέφωνό της και να περπατάει δείχνοντας πολύ νευρική και σαν να μην μπορεί να σταματήσει να κινείται.

Η ηθοποιός του «Carnival Row», απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι στο δρόμο προς το αεροδρόμιο στο πίσω κάθισμα ενός Chevy Suburban, με τα πόδια να κρέμονται από το παράθυρο.

Τα στιγμιότυπα και τα πλάνα της σταρ άφησαν τους θαυμαστές σε μεγάλη ανησυχία για την πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building». «Τι συμβαίνει με την Κάρα Ντελεβίν; Αισθάνομαι τόσο λυπημένη γι’ αυτήν», έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος παρακαλούσε: «Θα ελέγξει κάποιος την Κάρα Ντελεβίν για όνομα του Θεού».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε στο Twitter: «Αισθάνομαι και στέλνω αγάπη στην Κάρα Ντελεβίν. Αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό και μοναχικό. Το Χόλιγουντ είναι ένα τόσο σκοτεινό μέρος και σαφώς χρειάζεται μια νέα ομάδα και κάποιους ανθρώπους που πραγματικά δίνουν σημασία για εκείνη».

Η Ντελεβίν, σύμφωνα με τη DailyMail.com πάσχει από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, γεγονός που μπορεί να εξηγεί την προφανώς νευρική συμπεριφορά της, αλλά υπάρχουν φόβοι ότι οδεύει προς πτώση. Κανείς δεν χρειάζεται να υπενθυμίσει ότι η μητέρα της Πανδώρα πάλευε με τον εθισμό όταν η Κάρα ήταν κορίτσι.