GOSSIP

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Με εξώδικο απαντούν στο εξώδικο του επιχειρηματία

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Με εξώδικο απαντούν στο εξώδικο του επιχειρηματία
Η αντίδραση του ζευγαριού μετά το εξώδικο που έλαβαν
Instagram

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή περνούν στην αντεπίθεση και απαντούν επίσης με εξώδικο στον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου.

Το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη έστειλε εξώδικα κατά του τραγουδιστή και και κατά της συζύγου του Καίτης Γαρμπή. Ο επιχειρηματίας ζητά από το ζευγάρι 60.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου μίλησε την Τετάρτη (21/9) στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» και εξήγησε τον λόγο που στάλθηκε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά αλλά και την Καίτη Γαρμπή.

Ο Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος είναι ο δικηγόρος του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου διασκέδαση που θα εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα. «Έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή» είπε χαρακτηριστικά.

«Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί» ανέφερε ο δικηγόρος εστιάζοντας στην αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα.

Μιλώντας για το εξώδικο το οποίο στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή ο δικηγόρος διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Εστιάζοντας στους λόγους διάλυσης της συνεργασίας ο κος Αγαπηνός σχολίασε: «Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για τον λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Το ζευγάρι απαντά με εξώδικο στο εξώδικο του επιχειρηματία

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως μετά το εξώδικο που έλαβαν ετοιμάζονται να απαντήσουν επίσης με εξώδικο και θα λυθούν όλα στα δικαστήρια, εάν δεν υπάρξει κάποια εξωδικαστική συμφωνία.

Μάλιστα, ο Διονύσης Σχοινάς μετά το τέλος της συνεργίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη θα συνεργαστεί με την Demy.

Σχετικές ειδήσεις:

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Τους έστειλαν εξώδικο - Το νυχτερινό κέντρο τους ζητά 60.000 ευρώ

Καίτη Γαρμπή για Μαζωνάκη: «Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Σχοινά, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος»

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας του με τραγούδι του Διονύση Σχοινά