GOSSIP

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχε γίνει μια παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά λύθηκε, τη στήριξα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχε γίνει μια παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά λύθηκε, τη στήριξα»
H Κατερίνα Καινούργιου.
Glomex

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου για την Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή μια συνάντηση που είχαν.

H Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας μίλησε για την Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή μια συνάντηση που είχαν. Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ιωάννα Μαλέσκου της τηλεφώνησε λίγο μετά τη συνέντευξη με τη Δέσποινα Βανδή για να της πει συγχαρητήρια.

«Είναι πολύ καλά και είναι ευγενέστατη. Με συγκίνησε, γιατί μετά τη συνέντευξη με τη Δέσποινα Βανδή με πήρε τηλέφωνο για να μου πει συγχαρητήρια», είπε.

«Έρχεται σε αντίθεση με άλλες παρουσιάστριες που μπορεί να είμαστε και στον ίδιο σταθμό και δεν ανέφεραν καν τη συνέντευξη, ενώ εκθείαζαν συνεντεύξεις άλλων καναλιών. Δεν με νοιάζει για εμένα, για τη Δέσποινα Βανδή το λέω. Και η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Στο τέλος της σεζόν είχε γίνει μια παρεξήγηση, της είχαν μεταφέρει κάτι λάθος. Βλέποντας τη στάση του σταθμού απέναντί της, τη στήριξα. Της είπα "μη μασάς, συμβαίνει"».

Τέλος, ανέφερε πως η Ιωάννα Μαλέσκου αυτή την περίοδο είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή και κάνει συζητήσεις για ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

«Θέλω να κάνω μια συνέντευξη μαζί της, νομίζω ότι συζητάει για κάτι. Όταν έχει κάτι να πει, τότε θα μιλήσει. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχετικές ειδήσεις

Καινούργιου: Τα ψεύτικα προφίλ της στα social, η σπόντα για τον Τσαγκρίδη & η νέα σελίδα

Κοκλώνης: Το υπονοούμενο για τη... σχέση της Καινούργιου - «Δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από σένα»

Η μάχη της πρωινής ζώνης: Οι «βετεράνοι», οι νέοι παίκτες και η πρωτιά που χάνει την αίγλη της