GOSSIP

Game of Thrones: Ο ρομαντικός γάμος της τηλεοπτικής Σέρσεϊ στην Ιταλία - Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Game of Thrones: Ο ρομαντικός γάμος της τηλεοπτικής Σέρσεϊ στην Ιταλία - Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η σταρ του Game Of Thrones, Λίνα Χίντι, γνωστή για το ρόλο της βασίλισσας Σέρσεϊ Λάνιστερ με τον εκλεκτό της καρδιάς της επίσης ηθοποιό Μαρκ Μεντσάκα.

Η νύφη έλαμψε με το απλό νυφικό της σε έναν ρομαντικό γάλο στην Ιταλία στον οποίο παραβρέθηκαν ελάχιστοι φίλοι και μέλη της οικογένειάς της.

Η Βρετανίδα ηθοποιός, που έγινε παγκοσμίως γνωστή στον ρόλο της σκληρής βασίλισσας Σέρσεϊ στο δράμα φαντασίας της HBO, αντάλλαξε όρκους με τον σταρ της τηλεοπτικής σειράς «Ozark» στην Απουλία της Ιταλίας στις 6 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Σόφι Τέρνερ με τον σύζυγό της Τζο Τζόνας, ο Michala Cutting, ο Brian Moore, ο Charley McEwan και ο Peter Dinklage.

Επίσης μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων ήταν και ο θρύλος της ποπ Ρικ Άσλεϊ.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος γάμος της ηθοποιού έλαβε χώρα το 2007 με τον μουσικό Peter Paul Loughran (χώρισαν το 2013) και απέκτησαν μαζί έναν γιο τον 11χρονο σήμερα Wylie.

Το 2015 έφερε στον κόσμο την κόρη της Teddy με τον σκηνοθέτη Dan Cadan, με τον οποίο είχε σχέση πριν γνωρίσει τον τωρινό της σύζυγο.

Η Λίνα Χίντι και ο Μαρκ Μεντσάκα επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Νοέμβριο του 2020.

Η Χίντι γεννήθηκε στο Χάμιλτον της Μπερμούντα και είναι η κόρη του Τζον και της Σου Χίντι. Ο πατέρας της ήταν αστυνομικός στο Γιορκσάιρ. Έχει έναν νεότερο αδερφό, τον Τιμ. Η οικογένεια μετακόμισε στο Σόμερσετ όταν η ίδια ήταν πέντε ετών και αργότερα στο Σέλλεϋ, στο δυτικό Γιορκσάιρ, όταν η Χίντι ήταν 11 ετών.

Η Χίντι ήρθε σε επαφή με την υποκριτική όταν ήταν φοιτήτρια στο Shelley College την είδαν σε ηλικία 17 ετών, όταν συμμετείχε σε μια σχολική παράσταση στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου και επιλέχθηκε για έναν ρόλο στην ταινία του 1992 Waterland.

Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα των περιοδικών TV Guide, G3, Sunday Mirror and Germany's Filmstar.

Κατέλαβε την 64η θέση στην λίστα με τους 100 Καλύτερους Ηθοποιούς το 2007 του περιοδικού Maxim. Κατέλαβε επίσης την 4η, 10η και 3η θέση στην λίστα με τους 100 Καλύτερους Ηθοποιούς το 2007, 2008 και 2009 αντιστοίχως του περιοδικού After Ellen.