GOSSIP

Αναστασία: Μίλησε για τον θάνατο της γιαγιάς της - «Ήταν πάντα εκεί»

Αναστασία: Μίλησε για τον θάνατο της γιαγιάς της - «Ήταν πάντα εκεί»
Η Αναστασία.
Glomex

Η τραγουδίστρια Αναστασία μίλησε για την απώλεια της γιαγιάς της που της στοίχισε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Το βράδυ της Κυριακής (6/11) η Αναστασία Δημητρά βρέθηκε καλεσμένη στο «After Dark». Η τραγουδίστρια, που έγινε ευρέως γνωστή με το τραγούδι «Αμαρτίες» και κατέκτησε την πρωτιά στα charts, μίλησε για την απότομη δημοσιότητα που απέκτησε μέσω του Tik Tok, πώς επηρέασε την ψυχολογία της αυτό ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην αγαπημένη της γιαγιά και την δύσκολη διαχείριση της απώλειας της.

«Στην αρχή με τρόμαξε η δημοσιότητα απίστευτα σε σημείο ότι νόμιζα ότι θα πέσω σε κατάθλιψη», δήλωσε αρχικά.

Σε ερώτηση για τον θάνατο της γιαγιάς της δεν άντεξε και δάκρυσε. «Την έχασα πρόσφατα την γιαγιά μου και ήμασταν πολύ δεμένες. Γενικά η γιαγιά μου ήταν εκεί όλες τις στιγμές που την χρειαζόμουν. Δηλαδή μπορεί να ήμουν μικρή, οι γονείς μου να ήταν στη δουλειά και να πάθαινα κρίσεις πανικού. Ήταν μια φάση στη ζωή μου που πάθαινα κρίσεις πανικού από το υπερβολικό άγχος που είχα γιατί είναι κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι πολλά αρνητικά πράγματα. Ας πούμε, εγώ φοβόμουν να μην χάσω τους γονείς μου εκείνη την περίοδο. Φοβόμουν τον θάνατο και πάθαινα κρίσεις πανικού», είπε.

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι μια φορά πως ήμουν έξω με τις φίλες μου και με έπιασε η κρίση πανικού. Γυρίσαμε στο σπίτι αμέσως και πήγα στη γιαγιά μου και το μόνο που έκανα ήταν να ξαπλώσω μαζί της και να βάλω το χέρι της στην καρδιά μου. Μου έφυγαν όλα».

«Ήμουν το παιδί της γιαγιάς πάρα πολύ. Οπότε μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό. Επίσης, ότι γινόταν το έλεγα στην γιαγιά μου. Το πιο ακραίο που έπαθα και σκέφτηκα "ώπα, πρέπει λίγο να συνέλθεις" είναι πως όταν ήμουν στην κηδεία της και τελείωσε όλο αυτό, περίμενα να γυρίσω σπίτι για να πάω να της πω τι έγινε στην κηδεία της. Ήρθε στον ύπνο μου και μου είπε ότι δεν θέλει να με βλέπει να κλαίω. Μου είπε “δεν σε μεγάλωσα για να κλαις” και από εκείνη τη μέρα τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα», τόνισε η Αναστασία.