GOSSIP

Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε

Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε
Η Σοφία Χατζηπαντελή.
Instagram / sophiahadjipanteli

Σοφία Χατζηπαντελή: Η πρώην κρητής του GNTM 5 μίλησε για τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, Ζαχαρία.

Στη χώρα μας βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Σοφία Χατζηπαντελή. Το μοντέλο, που γνωρίσαμε ως κριτή στις οντισιόν του GNTM 5, επέστρεψε για να συμμετάσχει ξανά στα γυρίσματα του ριάλιτι και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και αποκάλυψε ότι εδώ και λίγο καιρό έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Ζαχαρία, καθώς θεωρούσε ότι της τρώει χρόνο από τη δουλειά της.

«Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου», είπε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star.

Και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο – το λέω με αγάπη – οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου».

Σοφία Χατζηπαντελή και Ζαχαρίας Αποστόλου βρίσκονταν σε σχέση τα τελευταία τρία χρόνια. Ο -πρώην πια- αγαπημένος της είναι φωτογράφος και έχει έδρα το Λονδίνο. Είναι πολύ υποστηρικτικός και όπως έχει δηλώσει για τα ενωμένα φρύδια της Σοφίας «το αγαπά». Έτσι κι αλλιώς και ο ίδιος είχε unibrow όταν ήταν μικρός.

Σχετικές ειδήσεις

Δεν την αναγνωρίζει κανείς: Κι όμως αυτή είναι η Σοφία Χατζηπαντελή

Βίκυ Καγιά – Σοφία Χατζηπαντελή: Το βίντεο που «πυροδότησε» την κόντρα τους στο GNTM

«Σφάχτηκαν» στο GNTM5 για την «Κυπραία» - «Δεν με αφήνεις να ολοκληρώσω…»