ΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Μαμαλάκης: Ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο βρέθηκε στην εντατική

Ηλίας Μαμαλάκης: Ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο βρέθηκε στην εντατική

Ηλίας Μαμαλάκης: Ο γνωστός μάγειρας ξεκαθαρίζει ότι δεν μπήκε λόγω τροφικής δηλητηρίασης στην εντατική - Η κατάσταση της υγείας του

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία σε πρωινή εκπομπή του MEGA για το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε πρόσφατα και τον οδήγησε στη ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Κύπρου.

«Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι πια, είμαι καλύτερα, χρειάζομαι ακόμη λίγες μέρες για να επανέλθω. Είμαι υπό θεραπεία, δόξα τω θεώ είχα πολύ μεγάλη τύχη μέσα στην ατυχία μου», είπε αρχικά ο γνωστός σεφ.

«Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση, ήταν ένα μικρόβιο έξω από το πεπτικό σύστημα, ήταν μια τοξίνη που ήρθε σε επαφή με το σώμα, δημιούργησε μία τρομερή αφυδάτωση και υπήρξε μία δυσλειτουργία των ζωτικών οργάνων, στα νεφρά που σταμάτησαν να λειτουργούν», δήλωσε σχετικά με το θέμα υγείας που αντιμετώπιζε δίνοντας τέλος στις φήμες για τροφική δηλητηρίαση.

Μάλιστα ο Ηλίας Μαμαλάκης αισθάνθηκε ευγνώμων για τον τρόπο λειτουργίας του κυπριακού νοσοκομείου. «Η αντίδραση των κυπριακών υπηρεσιών υγείας ήταν αστραπιαία. Εκεί που ήμουν, μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκα στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας και με πήγαν κατευθείαν στην εντατική, με ανάνηψη, με ορούς, με πότισαν με υγρά πολλά και έσωσα όλο το σύστημα. Ταλαιπωρήθηκα όμως», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Τι αλλάζει σήμερα στο πρόγραμμα λόγω Μουντιάλ

Και από τον ελεύθερο ΑΝΤ1 όλα τα σημερινά ματς του Μουντιάλ

Τρεις λόγοι που δεν πρέπει να χάσουμε την νέα animation ταινία της Disney «Παράξενος Κόσμος»