MEDIA

ΑΝΤ1: Τι αλλάζει σήμερα στο πρόγραμμα λόγω Μουντιάλ

ΑΝΤ1: Τι αλλάζει σήμερα στο πρόγραμμα λόγω Μουντιάλ

ΑΝΤ1: Η τελική απόφαση για τη μετάδοση των αγώνων Μουντιάλ στην ελεύθερη τηλεόραση ακόμα δεν έχει ληφθεί.

Τα στελέχη του ομίλου ΑΝΤ1 βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις, καθώς τα τεχνικά προβλήματα που προκύπτουν στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+ τους κάνουν να σκέφτονται ότι τα ματς της διοργάνωσης πρέπει να μεταδίδονται από το κανάλι του Αμαρουσίου και το Μακεδονία TV.

Για σήμερα πάντως έχει ήδη ανακοινωθεί ότι οι φανατικοί της στρογγυλής θεάς θα δουν τους αγώνες από τον ΑΝΤ1. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα της ημέρας αλλάζει και κάποιες εκπομπές είτε δεν θα προβληθούν, είτε θα τελειώσουν νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ Μαρόκου και Κροατίας με αποτέλεσμα το «Πρωινό» να αποχαιρετίσει το κοινό στις 12.00 και όχι στις 13.00 ως είθισται. Στις 15.00, η Γερμανία θα αναμετρηθεί με την Ιαπωνία. Έτσι, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα προβληθεί.

Στις 18.00 θα προβληθεί ο αγώνας Ισπανίας-Κόστα Ρίκα και εδώ γεννάται η απορία του τι θα συμβεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Το δελτίο ξεκινά στις 18.45 και ολοκληρώνεται στις 19.45. Σήμερα, όμως, λόγω της αλλαγής της τελευταίας στιγμής, θα υπάρξει ανατροπή και στο κομμάτι του δελτίου το οποίο θα προβληθεί στις 20:00.

Στις 21.00, ο αγώνας του Βελγίου με τον Καναδά ήταν ήδη προγραμματισμένος.

Θα ακολουθήσει, στις 23.00, η εκπομπή «Ώρα για Μουντιάλ» και μετά τα μεσάνυχτα θα παίξουν επαναλήψεις σειρών.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Και από τον ελεύθερο ΑΝΤ1 όλα τα σημερινά ματς του Μουντιάλ

Τρεις λόγοι που δεν πρέπει να χάσουμε την νέα animation ταινία της Disney «Παράξενος Κόσμος»

Τσιμτσιλή: Πήγαινα στην Κιβωτό, φοβήθηκα μήπως το πληρώσουν τα παιδιά