GOSSIP

Γιώργος Κιμούλης: «Κάποιος επιστρέφει όταν έχει φεύγει, εγώ δεν έφυγα»

Γιώργος Κιμούλης: «Κάποιος επιστρέφει όταν έχει φεύγει, εγώ δεν έφυγα»
Ο Γιώργος Κιμούλης.
Intime News

Ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε για την επιστροφή του στο θέατρο, όπως λέγεται κι εξηγεί ότι ο ίδιος δεν έφυγε ποτέ από το θέατρο ώστε να επιστρέψει.

Ο Γιώργος Κιμούλης μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα παράσταση που ετοιμάζει και εξήγησε γιατί δεν θεωρεί ότι «επέστρεψε» στο θέατρο όπως θεωρούν μερικοί.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινό» εξήγησε ότι ο ίδιος ποτέ δεν έφυγε από το θέατρο, ώστε να επιστρέψει.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κιμοβύλης ανέφερε: «Έχω ακούσει αυτό το περί επιστροφής. Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου. Δύο χρόνια που δεν έχω παίξει στο θέατρο, τον πρώτο χρόνο ήταν η καραντίνα που δεν έπαιζε κανείς και τον δεύτερο χρόνο ήταν η ταινία μου. Ολοκληρώθηκε η ταινία και αποφάσισα να κάνω αυτό το οποίο θα έκανα πριν μας κλείσουν τα θέατρα».

Μιλώντας για το θέατρο, ο Γιώργος Κιμούλης είπε χαρακτηριστικά: «Η συλλογικότητα είναι ίσως το πιο αναγκαίο σε αυτή τη δουλειά. Η συλλογικότητα όμως είναι δύσκολο να επιτευχθεί, ιδίως στη σημερινή εποχή που ο άνθρωπος πιστεύει ότι συλλογικό σχεδόν κονιορτοποιεί το ατομικό του. Έχει πιστεί ο σύγχρονος άνθρωπος ότι η συλλογικότητα να διαλύσει την προσωπικότητά του, την αυτονομία του. Λάθος και ελπίζω οι καινούριες γενιές να το καταλάβουν αυτό και να ανατρέψουν αυτή τη νοοτροπία».

Σχετικές ειδήσεις

Κιμούλης: «Χωνόμαστε στην καριέρα και χάνουμε αυτούς που μας αγαπούν»

Γιώργος Κιμούλης: H πρώτη συνέντευξη μετά τις καταγγελίες