GOSSIP

Διονύσης Σχοινάς: Τι αποκάλυψε για την πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή

Διονύσης Σχοινάς: Τι αποκάλυψε για την πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή
Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή
Instagram

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για την πρόταση γάμου που έκανε στην Καίτη Γαρμπή πριν από 25 χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι «το θυμάμαι σαν όνειρο»

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για την Καίτη Γαρμπή και την πρόταση γάμου, που της είχε κάνει πριν από 25 χρόνια. Ο τραγουδιστής, πιο συγκεκριμένα, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αποκάλυψε για τη βραδιά που ζήτησε σε γάμο την Καίτη Γαρμπή τα εξής: «Εκείνη η βραδιά ήταν ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Κανείς δεν ήξερε αν θα κάνω πρόταση γάμου. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα κανένας άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον τότε βοηθό της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου».

Ο Διονύσης Σχοινάς στην εξομολόγησή του ανέφερε ακόμη ότι «μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το "πέταξα" πιο πολύ για να το κάνω και τελικά, το έκανα. Δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το "Μπράβο"».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή δεν περίμενε να της κάνει πρόταση γάμου για να τονίσει ότι «το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μέσα στο μυαλό και την καρδιά της Καίτης. Απλά τότε την εξέθεσα και άλλοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα».