MEDIA

Σασμός Spoiler: Νέα δοκιμασία για Αστέρη και Αργυρώ – Απαγάγουν τον γιο τους

Σασμός Spoiler: Νέα δοκιμασία για Αστέρη και Αργυρώ – Απαγάγουν τον γιο τους

Ο Σασμός είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολεί και τις επόμενες εβδομάδες.

Η σειρά του ALPHA, «Σασμός», έχει αποφασίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τα βράδια μας. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, πλέον, η παραγωγή μυθοπλασίας καθηλώνει και οι συντελεστές χαρίζουν σεναριακές ανατροπές και δεκάδες εκπλήξεις που σχολιάζονται.

Τις επόμενες εβδομάδες, θα δούμε την αστυνομία να ψάχνει τον Σταύρο και τον Πετράκη, ενώ η Αργυρώ είναι σε πανικό με την εξαφάνιση του γιου της. Ο Αστέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να της συμπαρασταθεί, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σταθεί και στο πλάι του Μαθιού, που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη. Η Καλλιόπη νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για την Αργυρώ, η αγάπη τους την ξεπερνάει. Παράλληλα οι υποψίες της Αιμιλίας για τον Παύλο φουντώνουν, με τον Ευθύμη να τις υποδαυλίζει.

Ο Αστέρης βρίσκεται δίπλα στην Αργυρώ που αγωνιά για την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να επιστρέψει με τον Πετράκη, ενώ η Ντίνα υποψιάζεται πως τον βοηθάει.

Ο Σταύρος έχει εγκαταλείψει την καλύβα κι έχει πάλι εξαφανιστεί με το παιδί. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις ενεργοποιούνται και η καταδίωξη αρχίζει. Πίσω στο χωριό επικρατεί ανησυχία για την εξαφάνιση όλων και η Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τους γιους της.

Ο Μαθιός και ο Αστέρης καταδιώκουν τον Σταύρο. Όλοι αγωνιούν για την κατάληξη της ιστορίας. Με τον Πετράκη πια στα χέρια της η Αργυρώ αναζητά τα επόμενα βήματά της με τον Αστέρη. Η αντίσταση της Μαρίνας και της Καλλιόπης, όμως, μοιάζει οριστική.

Το ζευγάρι πρέπει να αποφασίσει αν θα είναι μαζί και θα αφήσει τα πάντα στο παρελθόν, ή θα ακούσει τα όσα τους λένε οι υπόλοιποι. Ο έρωτάς τους όμως και η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα. Τώρα ειδικά, που η Αργυρώ έχει το παιδί τους και δεν φοβάται, είναι έτοιμη για όλα!

Σχετικές ειδήσεις

Νέες δηλώσεις του δικηγόρου του σκηνοθέτη του Σασμού μετά την δικαστική απόφαση

Σασμός: Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Σταύρο: «Πόσο ξεφτίλας...»

Σασμός: Ο Σταύρος αποκαλύπτει στον Παύλο πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση