GOSSIP

Παντελής Παντελίδης: Επτά χρόνια από τον θάνατό του σε τροχαίο δυστύχημα

Παντελής Παντελίδης
Επτά χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και γύριζε έπειτα από μια βραδιά διασκέδασης μαζί με δύο φίλες του, τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου στο αυτοκίνητό του. Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016 όταν άφησε την τελευταία του πνοή. 

Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στις 18 Φεβρουαρίου 2016. Ακριβώς πριν από επτά χρόνια η είδηση του θανάτου του έκανε τον γύρο του Διαδικτύου με τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές να διακόπτουν τα προγράμματά τους για να μεταδώσουν το τραγικό συμβάν.

Ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και γύριζε έπειτα από μια βραδιά διασκέδασης μαζί με δύο φίλες του, τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου στο αυτοκίνητό του.

Νωρίς το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 ο Παντελής Παντελίδης που έπαιζε χαρτιά με την παρέα του, είχε ένα τρομακτικό τροχαίο. Ενώ κινούνταν στη γέφυρα που οδηγεί από το παλιό αεροδρόμιο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στο πρανές.

Λίγα λεπτά αργότερα τόσο η Πυροσβεστική όσο και το ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο και άρχισαν τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Η Φρόσω Κυριάκου ενημέρωσε τους ανθρώπους που ήρθαν να τη βοηθήσουν ότι ο άνδρας στο αυτοκίνητο είναι ο τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης.

Στο πίσω κάθισμα του τζιπ του καθόταν η Μίνα Αρναούτη. Ο σοβαρός τραυματισμός της ήταν τέτοιος που χρειάστηκαν 16 χειρουργικές επεμβάσεις, για να αποκατασταθεί η υγεία της!

Αφού οι τεχνικοί της Τροχαίας απεγκλώβισαν τον Παντελή Παντελίδη από το όχημα, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος και μέχρι σήμερα υποστηρίζει ότι δεν οδηγούσε το παιδί τους τη μοιραία μέρα.

Ποιος τελικά οδηγούσε το τζιπ όταν συνέβη το τροχαίο

Η συνεπιβάτις Φρόσω Κυριακού, στην κατάθεσή της ανέφερε ότι οδηγός του οχήματος ήταν ο Παντελής Παντελίδης και ότι δευτερόλεπτα πριν από την πρόσκρουση, εκείνος έγειρε στο κάθισμα της συνοδηγού, όπου καθόταν εκείνη. Όπως λένε οι αξιωματικοί της Τροχαίας, ίσως να έγειρε επειδή αποκοιμήθηκε ή λιποθύμησε από την κούραση. Από την έρευνα της Τροχαίας προέκυψε ακόμη ότι τόσο ο τραγουδιστής όσο και η Φρόσω Κυριάκου δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Σήμερα, επτά χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο, οι δίκες συνεχίζονται.

Εισαγγελέας Πρωτοδικών: Ο Παντελίδης οδηγούσε όταν συνέβη το τροχαίο

Τον Οκτώβριο του 2017 στο πόρισμα του, ο πραγματογνώμων που επιλήφθηκε της υπόθεσης ήταν κατηγορηματικός: Το DNA που βρέθηκε στο κάθισμα, η θέση και η στάση του θανόντος, καθώς και οι μαρτυρίες αποδεικνύουν ότι ο Παντελής οδηγούσε το αυτοκίνητο. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών αποφάνθηκε ότι οδηγός ήταν ο τραγουδιστής και έβαλε την υπόθεση στο αρχείο.