MEDIA

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη - «Όλο αυτό είναι σχέδιο για να φύγω»

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη -  «Όλο αυτό είναι σχέδιο για να φύγω»
GLOMEX

Survivor All Star: Η Ελένη Χαμπέρη έχασε την ψυχραιμία της εξαιτίας των πρόσφατων εξελίξεων στην ομάδα της.

Δύσκολη η κατάσταση στην κόκκινη ομάδα μετά τη νέα ήττα στον στίβο μάχης. Οι Διάσημοι βρέθηκαν στον τάκο και ψήφισαν την Ελένη Χαμπέρη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ως υποψήφιες προς αποχώρηση.

Η παίκτρια έχασε την ψυχραιμία της εξαιτίας των πρόσφατων εξελίξεων στην ομάδα της και ήταν εμφανώς στεναγχωρημένη για τις ψήφους που δέχθηκε.

«Ψυχολογικά αυτή τη στιγμή είμαι λίγο πεσμένη παρόλα αυτά, όμως, με το που πάω στον στίβο μάχης θέλω να τα αφήσω όλα έξω, να μπω μέσα και να μη σκέφτομαι τίποτα. Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Νιώθω με τις νέες παίκτριες ειδικά, μετά από όλο αυτό που έχει γίνει και τις έχει πει ο Νίκος αδύναμες, κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο δεν θέλουν να φέρω πόντο στην ομάδα για να δείξουν στο Νίκο ότι δεν ισχύει αυτό που λέει. Εγώ αυτό έχω πάρει, ότι δεν έχω την στήριξη που θα έπρεπε να έχω. Δεν με νοιάζει, θα προσπαθήσω να το αφήσω έξω όσο κι αν υπάρχει αυτή η αρνητική ενέργεια στον πάγκο και να μπω μέσα δυνατά», είπε αρχικά η παίκτρια.

«Αν με ρωτάτε εμένα δεν θεωρώ ότι το έκαναν σαν σχέδιο, αλλά θεωρώ ότι έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση! Την γνώμη μου λέω. Πιστεύω ότι έγινε μια παρεξήγηση και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με όλο αυτό που έγινε. Αν με ρωτάτε και εμένα ψυχολογικά με ρίχνει να ακούω στα αυτιά μου πως όλο αυτό είναι σχέδιο για να φύγω και να μείνει η Χριστίνα και η κάθε Χριστίνα. Δεν είναι ωραίο» πρόδωσε η Ελένη Χαμπέρη ξεσπώντας σε κλάματα στην παραλία της κόκκινης ομάδας. «Όλο αυτό με έριξε και με έκανε να ξεσπάσω! Δεν θέλω να ξεσπάω σε κλάματα αλλά… άντε πάλι», ξέσπασε στη συνέχεια η παίκτρια.