GOSSIP

Γιώργος Γιαννιάς: Μου έχουν προτείνει να πάω στο Survivor - Θα πήγαινα για μια εβδομάδα

Γιώργος Γιαννιάς
Glomex/ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την οικογένειά του και αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση για το Survivor. 

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2 Night Show», ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σύζυγό του και την οικογένειά του, αλλά και τον κουμπάρο του, Χρήστο Μενιδιάτη.

«Τα παιδιά μου είναι 6 ετών Στέφανος και 4 ο Αντώνης, ο οποίος έχει και γενέθλια σήμερα που μιλάμε» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής. Στη συνέχεια ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε για τη σύζυγό του, λέγοντας: «Είναι μια χαρά η Ελευθερία, μου είχες πει να μην την αλλάξω, την άφησα εκεί, η Ελευθερία μας είναι πάντα εκεί. Έχουν περάσει και πολλά χρόνια. Είμαστε 20-21 χρόνια μαζί. Δόξα τω Θεώ, υπάρχει επικοινωνία…Βγάλε και κάνα χωρισμό από τα on – off που είχαμε, παντρεμένοι όμως είμαστε 7 χρόνια».

Παράλληλα, ο Γιώργος Γιαννιάς αναφερόμενος στον Χρήστο Μενιδιάτη, ο οποίος τον πάντρεψε είπε με χιούμορ: «Είναι η πρώτη φορά που έκανε κάτι και δεν "χάλασε", δεν είναι και τόσο γουρλής».

Μάλιστα, ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε και μια αποκάλυψη για το Survivor. Είπε, δηλαδή, «Μου έχουν προτείνει να συμμετέχω στο "Survivor", το σκέφτηκα για δύο δευτερόλεπτα, θα μου άρεσε να πάω μόνο για μία εβδομάδα».