GOSSIP

Super Κική: Ταξίδεψε στην Ινδία για γιόγκα - «Ζω το όνειρο»

Super Κική: Ταξίδεψε στην Ινδία για γιόγκα - «Ζω το όνειρο»

Η Super Κική ταξίδεψε στην Ινδία για 11 ημέρες για να κάνει γιόγκα με ένα γκρουπ αγνώστων - Περιγράφει την εμπειρία της

Ταξίδι στην Ινδία για τη Σούπερ Κική, η οποία αποφάσισε να πάει στον συγκεκριμένο προορισμό για 11 ημέρες για γιόγκα, λέγοντας ότι έχει δώσει «τα πιο χρήσιμα λεφτά που θα μπορούσα να δώσω».

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram περιγράφει την εμπειρία της από τις πρώτες δύο μέρες και συγκεκριμένα από την αναχώρηση, την άφιξη, το πρώτο ξενοδοχείο και τις πρώτες δραστηριότητες.

«Παιδιά εάν είστε σε δίλλημα να κάνετε ένα τέτοιο ταξίδι να το κάνετε ! Εγώ πέρα από τη φίλη μου τη Μάιρα δε ξέρω κανέναν άλλον ούτε είναι φολοουερς μου τα κορίτσια ούτε τίποτα. Κουβέντα στην κουβέντα κατάλαβα πως όλες κάναμε αυτό το ταξίδι με σκοπό να ξεπεράσουμε κάτι και να τ αφήσουμε πίσω, να κάνουμε γιόγκα και διαλογισμό σε μέρη που δε σου θυμίζει τίποτα το κακό παρελθόν σου ! Βρίσκομαι μόνο 3 μέρες εδώ και έχω ακόμα άλλες 9 και νιώθω ότι δεν έχω χαλάσει πιο χρήσιμα λεφτά στη ζωή μου ! Που εγώ βαριέμαι άπειρα τα ταξίδια και γκρινιάζω φουλ ! Εδώ αλήθεια ζω το όνειρο παρ' όλο που έχει άπειρη ταλαιπωρία !!!», γράφει στα σχόλια η Σούπερ Κική.