GOSSIP

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η «παρατήρηση» στον Δημήτρη Σταρόβα και το μεγάλο του λάθος

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η «παρατήρηση» στον Δημήτρη Σταρόβα και το μεγάλο του λάθος

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Τι είπε για τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά και ένα μεγάλο λάθος που έχει κάνει

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε και για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για τον ίδιο ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι να μην κρίνω γρήγορα τους ανθρώπους, όσες φορές το έκανα, έπεσα έξω. Πολλές φορές ακούω πράγματα για μένα σχετικά με τις δουλειές, ότι υπήρξα παράξενος. Πρόσφατα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας ότι πρέπει να του δώσουν βραβείο για την πενταετή συνεργασία μας.

Το έχει πει καμιά 15αρια φορές. Τον πήρα και του είπα να σταματήσει να το λέει, γιατί δεν είναι πια η ίδια εποχή. Αυτός το λέει για πλάκα. Και μου είπε ότι έχω δίκιο», δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για την πορεία του όλα αυτα τα χρόνια στην τηλεόραση είπε: «Τα 33 χρόνια στην τηλεόραση, προσπάθησα να κάνω τον κόσμο να περάσει όσο γίνεται καλύτερα. Συνέβησαν όμως και λάθη και όταν στεναχώρησα κάποιους, ζήτησα συγγνώμη. Σαφώς και είναι δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσω, αλλά όταν δεν σέβονται τη διάρκεια, σημαίνει ότι υπάρχει κάτι».

Για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα σημείωσε ο παρουσιαστής: «Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν δημιουργήθηκε παρεξήγηση ποτέ μεταξύ μας. Οι άλλοι τη δημιουργούν. Πολλές φορές παρακολουθώ τον Γιώργο Λιάγκα για θέμα που με ενδιαφέρει, όμως επειδή προηγείται ο Γιώργος Παπαδάκης κι είναι ακόμα κι άλλες δημοσιογραφικές εκπομπές αναζητώ κάτι πιο χαλαρό».

Αναφορικά με την επιλογή της Φαίη Σκορδά να αλλάξει τηλεοπτική στέγη φέτος σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η επιλογή της Φαίης να πάει στον ΣΚΑΙ δικαιώθηκε γιατί εκείνη την ώρα δεν υπήρχε πρωινό στο κανάλι».

Σχετικά με τα τηλεοπτικά συμβόλαια που υπογράφει ο παρουσιαστής σχολίασε: «Δεν μπαίνω στην διαδικασία μονοετούς συμβολαίου, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη που έχει αποδείξει πόσο πιστή είναι στο κανάλι της, δεν είμαι τυχοδιώκτης να πω πήγα καλά κα του χρόνου θέλω τα διπλάσια. Πήγα στο MEGA κι έμεινα 12 χρόνια. Κάποια στιγμή όταν ήμουν στο MEGA με φώναξαν και μου είπαν ότι τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά κι έτσι έφυγα. Μάλιστα ήμουν τόσο ευχαριστημένος από το MEGA που είχα πει πως αν χρειαστεί θα δουλέψω και τσάμπα. Στο συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 έβαλα ότι για να μείνω θα παρουσιάσω τον ”Εκατομμυριούχο”. Το μεγάλο μου λάθος ήταν η συμμετοχή στο ”Ελλάδα έχεις ταλέντο”, γιατί αθέτησα τον λόγο μου με το να κάνω τον κριτή».

Για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση είπε: «Για την Ρούλα Κορομηλά απλά δεν υπάρχουν λόγια… είναι η Ρουλάρα. Ο Ανδρέας είναι πολύ ωραίο στη ”Super Κατερίνα” και η Σοφία Αλιμπέρτη μου αρέσει, της το είπα και στο τηλέφωνο».

Για τον γιο του ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ότι θέλει απλώς να είναι ευτυχισμένος και για τον εαυτό του είπε «έχουν συμβεί πολλά καταστρεπτικά, τον ”Γρηγόρη” τον έχω διαλύσει, τουλάχιστον να δημιουργήσω έναν άνθρωπο όσο γίνεται καλύτερο».