GOSSIP

Χαρά Παππά: «Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για μια ζωή»

Χαρά Παππά: «Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για μια ζωή»

Η Χαρά Παππά μιλάει για την αλωπεκία αλλά και για τον σύντροφό της, Στέφανο Τσαγκαράκη

Το «παρών» σε εκδήλωση μόδας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, έδωσαν χθες πολλές διάσημες κυρίες από τον χώρο της μόδας και όχι μόνο, με τις τηλεοπτικές κάμερες να είναι εκεί για να πάρουν μερικές δηλώσεις.

Στις κάμερες μίλησε και η Χαρά Παππά, η οποία είναι ευτυχισμένη στη νέα της σχέση με τον Στέφανο Τσαγκαράκη, ενώ με άνεση μίλησε και για την αλωπεκία, η οποία θα τη συνοδεύει σε όλη της τη ζωή αλλά η ίδια το αντιμετωπίζει θαρραλέα.

«Είμαι καλύτερα τώρα. Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για μια ζωή και θέλει παρακολούθηση. Άλλοτε θα γίνεται χειρότερο, άλλοτε θα μειώνεται… αλλά, ψυχολογικά είμαι πολύ καλύτερα. Η σχέση μου είναι εδώ, με στηρίζει πάντα. Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Με συνοδεύει για να νιώθω εγώ καλά και ασφάλεια αλλά, κάθεται πάντα λίγο παραπέρα για να μη φαίνεται» είπε αρχικά το μοντέλο.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει δεχθεί πρόταση γάμου η Χαρά Παππά απάντησε με χιούμορ: «Ευχάριστο είναι το ότι είμαστε καλά μαζί. Δεν υπάρχει πρόταση. Δε ξέρω αν με ακούει από εκεί που κάθεται. Τίποτα, κανένα δαχτυλίδι, άδεια χέρια. Το θέλω να γεμίσει το χέρι μου. Είναι και η δουλειά του, ασχολείται με τα κοσμήματα και ένα δαχτυλίδι εμένα δεν… Τίποτα. Τίποτα. Προσπαθώ».