GOSSIP

Eurovision 2023: Έξαλλος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας - «Ας το αφήσουμε το παραμύθι με το… παιδί 16 ετών»

Eurovision 2023: Έξαλλος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας - «Ας το αφήσουμε το παραμύθι με το… παιδί 16 ετών»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Eurovision 2023

Τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Eurovision 2023 σχολίασε, το πρωινό του Σαββάτου, η Ελένη Τσολάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον δελυτερο να εκφράζεται με λόγο ιδιαιτέρως αιχμηρό για την προσπάθεια του Victor Vernikos.

Αρχικά, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του OPEN σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γενικά έγινε ο κακός χαμός. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι περιμέναμε όλοι να δούμε ότι θα αποκλειστούμε και μετά να μιλήσουμε; Είχαμε ακούσει το τραγούδι, το είδαμε από την πρώτη πρόβα».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όπου και ξεσπάθωσε στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής. «Παιδιά, ας το αφήσουμε αυτό το παραμύθι με το «παιδί 16 ετών». Να συντονιστούμε λίγο; Συγγνώμη. Αυτό με το «παιδί 16 ετών» λίγο να το σταματήσουμε. Προφανώς και είναι ένα παιδί 16 ετών, τελείως άγουρο, κακώς το στείλαμε, πολύ κακώς το στείλαμε γιατί ήταν ήταν υπεράπειρο, δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει όλο αυτό το πράγμα. Όταν αναλαμβάνεις και δέχεσαι αυτή την ευθύνη – αρχικά 16 ετών παιδί δεν είναι μωρό, 16 ετών σε έναν χρόνο ψηφίζει, 16 χρονών είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα- όλη η ελληνική συμμετοχή της Eurovision έγινε για να κάνεις εσύ το ντεμπούτο σου στη μουσική, εμείς δεν φταίμε τίποτα».

«Το τραγούδι το επιλέγουν παιδιά! Δεν πάει κανείς να πει ότι «θα πάω εγώ γιατί έχω όνομα» όπως ακούγεται. Επίσης, στα 16 σου δεν καταλαβαίνεις το βάρος της ευθύνης αυτής της συμμετοχής. Στα 16 σου λες ότι «μπορεί να είναι μια ευκαιρία να ξεχωρίσω, πιστεύω στο τραγούδι μου, πιστεύω στον εαυτό μου». Δηλαδή έχεις λίγο την ανεμελεία της ηλικίας και τα βλέπεις όλα διαφορετικά», υπογράμμισε, επίσης, η Ελένη Τσολάκη στο OPEN Weekend το πρωινό του Σαββάτου.

Σχετικές ειδήσεις

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο ΟΠΑΠ Game Time για τη Super League και την Premier League

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Έσπασαν το αυτοκίνητό του - Πήραν την τσάντα από το Survivor

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η παραγωγή κάνει τα στραβά μάτια για τον Σάκη και τη Μαριαλένα»