GOSSIP

Μαρία Χάνου: «Η μητέρα μου δεν ήθελε να σπουδάσω υποκριτική, ήθελε κάτι άλλο για εμένα»

Μαρία Χάνου: «Η μητέρα μου δεν ήθελε να σπουδάσω υποκριτική, ήθελε κάτι άλλο για εμένα»
Instagram

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητέρα της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αλλά και την απόφασή της να αποχωρήσει από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Στην μητέρα της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τα όνειρα που έκανε για εκείνη πριν επιλέξει τον δρόμο της υποκριτικής αναφέρθηκε η Μαρία Χάνου.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε και στην απόφασή της να αποχωρήσει από την σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μετά από έξι επιτυχημένα χρόνια αλλά και την συμμετοχή της στις «Μάγισσες της Σμύρνης».

«Είμαι πολύ συγκινημένη, θυμάμαι πράγματα και συγκινούμαι, παράλληλα όμως, είναι και χαρούμενο. Αναρωτιέμαι αν μετά το τέλος της συνεργασίας μου με την "Μουρμούρα" θα δεχτώ άλλες προτάσεις» είπε αναφερόμενη στην επιτυχημένη σειρά της οποίας υπήρξε μέλος για έξι χρόνια, με την φετινή να είναι η τελευταία σεζόν στην οποία συμμετέχει.

Για την μητέρα της και κατά πόσο ήταν αυστηρή μαζί της η ηθοποιός είπε: «Ήταν και αυστηρή ως μαμά. Θυμάμαι την περίοδο της επιτυχίας του "Παρά Πέντε", με ρωτούσαν να μάθουν για την μητέρα μου, πάθαιναν σοκ όταν μας έβλεπαν έξω».

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να σπουδάσω υποκριτική, ήθελε κάτι άλλο για εμένα. Ήθελε πρώτα να σπουδάσω γιατί πίστευε ότι είμαι πολύ μικρή για να μπω στην σχολή της υποκριτικής. Όταν ήμουν μικρή με άγχωνε η σκέψη του τι θα πουν επειδή ήμουν κόρη δύο γνωστών ηθοποιών. Αν συνεχίσω να εργάζομαι στον χώρο, που θα συνεχίσω, το δημιουργώ μόνη μου και όχι επειδή είμαι η κόρη αυτών των δύο ανθρώπων», συμπλήρωσε.

«Έχω κλάψει αρκετά για αποτυχίες της δουλειάς, υπάρχουν στιγμές που θα απογοητευτείς, που θα αμφισβητήσεις τον εαυτό σου, αλλά όλα είναι μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς», ανέφερε η Μαρία Χάνου.