GOSSIP

Μαρία Μενούνος: Το κάλεσμα στους Έλληνες ομογενείς

Μαρία Μενούνος: Το κάλεσμα στους Έλληνες ομογενείς

Μαρία Μενούνος: Με τον σύζυγό της και τον πατέρας της στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ 

Η Μαρία Μενούνος, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, η Μαρία Μενούνος φροντίζει να επισκέπτεται αρκετά συχνά τη χώρα μας και να κρατά ζωντανή την επαφή με τις ρίζες της.

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/5 η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, πως κατάφερε να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, κάτι που για την ίδια έχει τεράστια σημασία.

Το πρωί της Παρασκευής 19/5, η Μαρία Μενούνος βρέθηκε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, για να δηλώσει συμμετοχή στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου στην αυθεντική του διαδρομή. Μαζί της και ο πολυαγαπημένος της πατέρας αλλά και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι “πραγματική” Ελληνίδα”», είπε αρχικά η Μενούνος και συνέχισε αναφερόμενη στον 40ο Μαραθώνιο της Αθήνας που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο: «Είμαστε από τη Βοστόνη και η φέτος η expo του Μαραθωνίου της Αθήνας είναι αφιερωμένη στην πόλη μας. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει στον Μαραθώνιο της Αθήνας γιατί είναι εκπληκτική εμπειρία. Εμείς τρέξαμε το 2010 και ήταν πραγματικά υπέροχα».

Σχετικές ειδήσεις

Μαρία Μενούνος: Η Χρουσαλά είπε την καλύτερη ατάκα στα αγγλικά

Η Μαρία Μενούνος πήρε ελληνικό διαβατήριο και το δείχνει μπροστά στο Καλλιμάρμαρο

Μαρία Μενούνος: Διαβάζει βιβλίο για γονείς με τον σύζυγό της