GOSSIP

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Είμαι σε μια φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Είμαι σε μια φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Με εξοργίζουν οι αχάριστοι άνθρωποι»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και τρία χρόνια έγγαμου βίου.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για πρώτη φορά μετά τη λύση του γάμου του με τη Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «CoFounders» στο Youtube και εξομολογήθηκε ότι διανύει μια περίοδο αναπροσαρμογής και τόνισε πως το πιο βασικό πράγμα στη ζωή του είναι ο γιος του, Αναστάσης.

«Είμαι σε μια φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στην ζωή μου, αλλά το πιο βασικό, τα σχεδόν τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Εκεί είναι η βάση, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα και από εκεί ορίζονται όλα, Πλέον, η σκέψη μου και ό,τι κάνω περιστρέφεται γύρω από εκείνον», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Για το τι τον ενοχλεί στην καθημερινότητα είπε: «Με εξοργίζουν οι αχάριστοι άνθρωποι. Βρέθηκα μπροστάρης σε ένα κοινωνικό κίνημα, το #metoo, και με ενοχλεί όταν άνθρωποι της δικής μου δουλειάς προσπαθούν να το υπονομεύσουν αυτό και υπάρχει μία αχαριστία. Ότι τι χρειάστηκε τώρα αυτό να βγει στην επιφάνεια; Με στενοχωρεί και με έχει εξοργίσει αυτό το θέμα. Εκδήλωνα την οργή μου το προηγούμενο διάστημα… με το όποιο κόστος».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποχωρεί από την παράσταση με τη Λένα Δροσάκη;

Λένα Δροσάκη: «Σπάει» τη σιωπή της μετά από το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Δροσάκη – Μπουρδούμης: Η αμήχανη στιγμή τους στο θεατρικό σανίδι