GOSSIP

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Απάντησε για την τωρινή σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Απάντησε για την τωρινή σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη

«Για τον Γεωργούλη με πήραν 20 τηλέφωνα», είπε μεταξύ άλλων η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα ΑΥΓΗ και στον δημοσιογράφο Χρήστο Τζίφα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τωρινή σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Νιώθω ότι ο άνθρωπος που έχω απέναντί μου δεν έχει καμία σχέση με εκείνο το κορίτσι στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων»

Εδώ το νιώθω εγώ για τον εαυτό μου (γέλια). Είναι σαν δυο προσωπικότητες, έχω δύο πλευρές. Είναι δύο έντονες γραμμές. Η μία είναι η θεωρητική, που είναι και πολύ ισχυρή. Έχω μια ακαδημαϊκή σκέψη και όρεξη και από την άλλη έχω ένα κοριτσάκι μέσα μου, που απλά παίζει και ζει το σώμα του και δεν ασχολείται με τίποτε από όλα αυτά. Οπότε αυτά τα δύο στοιχεία μου μάλλον βρίσκουν αυτές τις διαδρομές και αυτούς τους τόσο διαφορετικούς δρόμους».

Άρα θα το ξανάκανες, γυρνώντας τον χρόνο πίσω;

Δεν μπορώ να ξέρω τι αποφάσεις θα έπαιρνα με το μυαλό που έχω τώρα. Δεν θεωρώ ότι τα έκανα όλα σωστά. Δεν θεωρώ ότι έκανα και μεγάλα λάθη. Όμως ο «Εραστής» είναι μέρος της ζωής μου. Θα μπορούσα ποτέ να το αρνηθώ; Δεν θα μπορούσα. Υπάρχουν πράγματα που με ενοχλούν σε αυτό, υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν. Μερικά θα τα έπαιζα τελείως διαφορετικά με την ωριμότητα που έχω τώρα. Είναι αμφίθυμη αυτή η σχέση.

Σε ρωτάνε και για την υπόθεση Γεωργούλη;

Για τον Γεωργούλη με πήραν 20 τηλέφωνα. Φυσικά δεν μίλησα σε κανέναν.