GOSSIP

Ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη τα βάζει με τον Τριαντάφυλλο – Φουντώνει η κόντρα

Ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη τα βάζει με τον Τριαντάφυλλο – Φουντώνει η κόντρα

Σάκης Κατσούλης και Τριαντάφυλλος φαίνεται πλέον ότι είναι δύο ξένοι

Μία εβδομάδα πέρασε από την ημέρα που το «Survivor All Star» έριξε αυλαία, με τον Σάκη Κατσούλη να σηκώνει την κούπα! Όμως, το ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζει να απασχολεί περισσότερο για τις σχέσεις των παικτών.

Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο βρίσκεται ο νικητής με τον Τριαντάφυλλο. Οι δύο άντρες, αν και έκαναν πολύ παρέα και είχαν έρθει εξαιρετικά κοντά στον κύκλο του 2021, δεν έχουν πλέον σχέσεις. Αιτία είναι η παρέα που έκανε ο Σάκης στον φετινό κύκλο με τον Γιώργο Κόρομι και η απόφαση του Τριαντάφυλλου (ακριβώς γι΄ αυτό τον λόγο) να υποστηρίξει τον Νίκο Μπάρτζη. Ενώ έχουν ακουστεί πολλά, το προηγούμενο διάστημα, στο «παιχνίδι» πλέον μπαίνει και ο πατέρας του Σάκη, Στέλιος Κατσούλης.

«Αυτός ο καραγκιόζης που λέει ότι είναι επαγγελματίας τραγουδιστής να μας πει τι έχει κάνει!», είναι το σχόλιο που έκανε ο πατέρας του Σάκη σε μια ομάδα του Facebook, με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις του Τριαντάφυλλου για τον γιο του.

Ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να απαντήσει, μέσω Instagram, γράφοντας: «Ευχαριστώ τον πατέρα του κυρίου Κατσούλη για τα καλά του λόγια, απλά να θυμίσω ότι στο τζάμπα live στο μαγαζί του γιου του, ήμουν κορυφαίος, όπως έλεγε. Να είσαι καλά κύριε Στέλιο, υγεία και ευτυχία. 28 χρόνια τραγουδάμε και νομίζω τα πάμε περίφημα. Εσείς λοιπόν σιγά σιγά θα βλέπετε τα πάντα και τις κακιούλες. Ας κρίνει ο κόσμος ο απλός τι έχω κάνει κύριε Στέλιο Κατσούλη. Εύχομαι τα καλύτερα. Και μη ξεχνά το 2021 στο σπίτι σας όταν φάγαμε τι έκανα. Το καλό ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο Θεός βλέπει και αυτό αρκεί».

Να σημειωθεί ότι, πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Σάκης μιλούσε στο Newsbomb.gr, δήλωνε: «Ο κόσμος μού έχει στείλει αποσπάσματα με τα όσα έχει πει. Όμως, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, δεν έχω πει τίποτα για εκείνον. Το 2021, παρά τα όσα γίνονταν και όσα ακούγονταν, εγώ ήμουν εκεί, βγήκα μπροστά για εκείνον και τού έλεγα με ειλικρίνεια και το καλό και το κακό. Νομίζω γι’ αυτό γίναμε φίλοι. Δημιουργήσαμε μία πραγματική φιλία μετά το «Survivor». Κάναμε παρέα, πήγαινα στο μαγαζί που τραγουδούσε, ερχόταν στις δικές μου επιχειρήσεις με ρούχα, τον επισκεπτόμουν σπίτι του και έπαιζα με τον γιο του. Γι΄ αυτό στεναχωριέμαι περισσότερο».