GOSSIP

Candice, Doutzen και Joan Smalls στη Μύκονο - Οι αμακιγιάριστες φωτογραφίες τους σε σκάφος

Candice, Doutzen και Joan Smalls στη Μύκονο - Οι αμακιγιάριστες φωτογραφίες τους σε σκάφος

Και οι τρεις ήταν αγγελάκια της Victoria's Secret, ενώ έχουν περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες κορυφαίων μόδιστρων του πλανήτη. Όμως, και οι τρεις λατρεύουν Ελλάδα και ψηφίζουν ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους

Candice Swanepoel, Doutzen Kroes και Joan Smalls βρίσκονται στη Μύκονο για διακοπές. Μπορεί τα τοπ μόντελ να μην έχουν κάνει καμία ανάρτηση από τα σοκάκια του νησιού των ανέμων, όμως οι ιστορίες στο Instagram πρόδωσαν την τοποθεσία.

Και οι τρεις ήταν αγγελάκια της Victoria's Secret, ενώ έχουν περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες κορυφαίων μόδιστρων του πλανήτη. Όμως, και οι τρεις λατρεύουν Ελλάδα και ψηφίζουν ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους.

Άλλωστε, η Ολλανδή Doutzen Kroes πριν από τη Μύκονο βρέθηκε για διακοπές στην Άνδρο και συγκεκριμένα σε γνωστό ξενοδοχείο, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες της στο Instagram, χωρίς όμως να προδίδει το μέρος. Έτσι, μετά την Άνδρο ήρθε η Μύκονος με τις φίλες της και φυσικά την οικογένειά της.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Doutzen Kroes στο Instagram τα μοντέλα ποζάρουν χωρίς ίχνος μακιγιάζ, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στην Ελλάδα.