GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Βλέπει «συνωμοσία» του πρώην της με τον πατέρα της για την «κηδεμονία» της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Βλέπει «συνωμοσία» του πρώην της με τον πατέρα της για την «κηδεμονία» της

Άλλο ένα επεισόδιο στο πολυσυζητημένο διαζύγιο της 41χρονης διάσημης ποπ σταρ από τον 29χρονο σύζυγό της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πιστεύει ότι ο πρώην σύζυγός της Σαμ Ασγκάρι «δούλευε κρυφά» με τον αποξενωμένο μπαμπά της Τζέιμι και τον τροφοδοτούσε με πληροφορίες που θα τον βοηθούσαν να κρατήσει τη σταρ «κλειδωμένη» στη 13χρονη επιτήρησή της.

Ο 29χρονος Σαμ, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την 41χρονη Μπρίτνεϊ, νωρίτερα αυτό το μήνα μετά από μόλις 13 μήνες γάμου, ωστόσο μια πηγή κοντά στην ποπ σταρ ισχυρίστηκε τώρα ότι άρχισε να έχει σοβαρές αμφιβολίες για τη σχέση τους, πολύ πριν χωρίσουν επίσημα.

Σύμφωνα με τον γνώστη της οικογένειας Σπίαρς, η Μπρίτνεϊ είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο ηθοποιός Σαμ - με τον οποίο άρχισε να βγαίνει πέντε χρόνια πριν τελειώσει η μακρά κηδεμονία του πατέρα της - συνεργαζόταν με τον Τζέιμι, 71 ετών, για να του δώσει προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή της.

«Η Μπρίτνεϊ έχει λόγους να πιστεύει ότι ο Σαμ συνεργαζόταν κρυφά με τον μπαμπά της από νωρίς στη σχέση τους», είπε η πηγή στο DailyMail.com.

«Ο Σαμ παρείχε πληροφορίες στον Τζέιμι που θα τη βοηθούσαν να παραμείνει υπό κηδεμονία. Σε αντάλλαγμα, ο Σαμ είχε πρόσβαση σε αυτήν και τα χρήματά της. Η Μπρίτνεϊ τώρα ότι ο Sam ήταν δόλιος από την αρχή».

Λιγότερο από δύο μήνες μετά τη συνάντηση του Σαμ και της Μπρίτνεϊ στα γυρίσματα του βίντεο Slumber Party της, οι δυο τους δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram το 2016. Εκείνη την εποχή, η ζωή της Μπρίτνεϊ βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος είχε τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών, της καριέρας και των καθημερινών δραστηριοτήτων της.

Αν και ο κύκλος της ποπ σταρ περιοριζόταν στους χορευτές της και σε άλλους που συμμετείχαν στην καριέρα της, ο Σαμ ήταν ευπρόσδεκτη στην οικογένεια Σπίαρς, συνοδεύοντάς την σε διακοπές και οικογενειακές εξόδους.

Στα χρόνια από τότε που ο Σαμ γνώρισε την Μπρίτνεϊ, η καριέρα του ως ηθοποιός άνθισε και απογειώθηκε μετά τον γάμο τους, ο οποίος ακολούθησε ωστόσο αντιστόφως ανάλογη πορεία, που σταδιακά οδήγησε στο διαζύγιο.

Επί χρόνια λίγα ήταν γνωστά για τη ζωή της διάσημης σταρ, μέχρι τον Ιούνιο του 2021 που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με φρικιαστικές λεπτομέρειες σε μια κατάθεση δικαστηρίου του Λος Άντζελες.

Εκτός από τους σοκαριστικούς ισχυρισμούς για κακοποίηση από τον πατέρα της, αποκάλυψε επίσης ότι η κηδεμονία της την εμπόδισε να παντρευτεί τον Σαμ. Δήλωσε ότι αναγκάστηκε να φορέσει μια συσκευή IUD για να την αποτρέψει από το να μείνει έγκυος. Μετά την ανεξαρτητοποίησή της, η οποία υποστηρίχθηκε από το κίνημα #freebritney, ο Σαμ μίλησε εναντίον της κηδεμονίας για πρώτη φορά σε πέντε χρόνια, κάτι το οποίο απέφευγε όλη την προηγούμενη περίοδο.

Ο Σαμ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 16 Αυγούστου επικαλούμενος «ασυμβίβαστες διαφορές», αν και φημολογείται πως η Μπρίτνεϊ τον είχε απατήσει και τον κακοποιούσε σωματικά.

'Εκτοτε, απο την ανακοίνωση του χωρισμού η διάσημη ποπ σταρ έχει βρεθεί στο επίκεντρο με διάφορα σκανδαλιστικά βίντεο που ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Πιο πρόσφατο το βίντεο που μοιράστηκε με τους 42.1 εκατομμύρια οπαδούς της όπου εμφανίζεται τόπλες, με τα χέρια στο στήθος ενώ στριφογυρίζει στο κρεβάτι ακούγοντας τη διασκευή της Annie Lennox στο I Put A Spell On You.

Μίλησε για τον χωρισμό στο Instagram της. Παράλληλα με ένα βίντεο που χόρευε στο σαλόνι, έγραψε: «Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο ειλικρινά!! Με κάποιο τηλεπαθητικό τρόπο, έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα από φίλους που λιώνουν την καρδιά μου και σας ευχαριστώ!!

Και συνέχισε: «Το παίζω δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο, αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε αυτό!!».

Παραδέχθηκε ότι «θα ήθελε πολύ να δείξει» τα «συναισθήματα και τα δάκρυά» της στο διαδίκτυο, αλλά πάντα αισθάνεται την ανάγκη να «κρύψει» τις «αδυναμίες» της.

«Αν δεν ήμουν ο ισχυρός στρατιώτης του πατέρα μου, θα με έστελναν μακριά σε μέρη για να διορθωθώ από τους γιατρούς!!», παραδέχτηκε. «Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια!!»

Ενώ φαινόταν να παραμένει αισιόδοξη, η Britney είπε στους θαυμαστές της «υποτίθεται ότι πρέπει να αγαπιέστε άνευ όρων» και ότι θα είναι «όσο πιο δυνατή» μπορεί.

«Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά!! Τέλος πάντων, να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχάσετε να χαμογελάσετε!!», κατέληξε.